Portabel campingdusch 40L
Portabel campingdusch 40L

4/5 Tulipahan kokeilun vuoksi hankittua ja ihan tarkoitukseensa sopiva tuote. Hinta ja laatu kulkivat ihan hyvin käsi kädessä, laatu vähintäänkin riittävä.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Olipa tuossa päivänä eräänä kotona vesikatkos ja onneksi tämä oli tullut hankittua sekä täytettyä sitä varten, kun ämpäreitä ei löytynyt ja se pelasti kyllä päivän. Eli en osaa sanoa suihkuna sen käytöstä mitään mutta kahvivedet sieltä saatiin. ;-D

Eli toimii ja voin ainakin näin suositella ko. tuotetta.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Toimivuus ja käytettävyys todella heikko. Koukut eivät kestä täyttä painoa. Suihkun lukitus vuotaa. Musta väri toimii jotenkin, jos Suomessa keskikesällä aurinkoisella säällä käyttää, mutta auringon on paistettava esteettä pussiin. Liian pitkään paisteessa ollessaan voi jopa tulla liian kuumaksi.

Käsittely oli hankalaa, koska pussi on niin veltto. Tarvitsisi ehdottomasti jonkinlaiset kanto- ja nostokahvat.
- Kiikala, Finland - ()
4/5 Retkisuiku 40 litraa on kätevä mukana kannettava suihkun korvike. Ei sen kanssa saa suurtakaan suihkunautintoa, mutta sen avulla saa kätevästi pestyä itsensä leiri- ja mökkiolosuhteissa.

Pientä miinusta tuotteelle tuo heppoiset narut ja koukut, joilla suihkusäiliö on tarkoitettu ripustaa puuhun tms. Toisaalta nämä on todella helppo vaihtaa tukevampiin. Kaikkiaan tuote toimii hyvin, tosin 20 litran säiliökin riittäisi hyvin nimittäin 40 kilon vesisäiliö on raskas nostettavaksi roikkumaan. Hyvä laadukas tuote.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Ehdoton säkki ekokäyttöön. Aamulla kaivosta vettä täyteen ja pussi kottikärryyn, joka on mustalla muovilla "vuorattu". Sitten siirtelen päivän aikana kottareita niin, että pussi on aina auringossa. Illalla veri on n. 40-50 asteista, joten siitä riittää lämmintä vettä isommallekin porukalle iltapesuun.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Retkeilykäytössä loistava keksintö.
- Mikkeli, Finland - ()

Portabel campingdusch 40L

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Campingduschen är bra att ha med på bilresan, båtutfärden, på festivaler, vandringar, och på platser där varmt vatten inte är tillgängligt.

Den svarta färgen på påsen gör att vattnet värms upp av solens strålar, men du kan naturligtvis också hälla ljummet vatten direkt i påsen om så önskas. Påsen är hopvikbar och tar liten plats när den är tom.

Vattnet värms upp på ca 3 timmar till 45 grader i soligt väder. Vid kontinuerlig duschning varar innehållet i ca 8 minuter.


Specifikationer:

  • Storlek: 40 x 40 x 26cm
  • Vikt: 500g
  • Kapacitet: 40L
  • Slanglängd: 60cm
  • Munstycksdiameter: 3.5cm
  • Färg: Svart

Produkter du kanske är intresserade av: