Axelväska för herrar size small
Axelväska för herrar size small

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Markku S.
  Markku S. (2017-05-11)
 • Produktfoto av Markku S.
  Markku S. (2017-05-11)
 • Produktfoto av Janne S.
  Janne S. (2017-01-09)
 • Produktfoto av Janne S.
  Janne S. (2017-01-09)
 • Produktfoto av Anssi K.
  Anssi K. (2015-11-21)
 • Produktfoto av Timo J.
  Timo J. (2015-01-25)

5/5 Näppärä laukku päivittäiseen käyttöön padille, puhelimille ja yms tavaroille. Ollut 1,5v päivittäisessä käytössä ja edelleen kuin uusi. Suosittelen!
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Hyvä ja näppärä laukku. Mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Hyvä ostos ja matkoilla todella hyvä lentolaukku.

Hinta laatu suhde kohdillaan. Voisi tilata toisenkin laukun.

Laatu kestävää kangasta ei kyllä heti rikki mene.
- Vihtavuori, Finland - ()
5/5 Erittäin asiallinen pienehkö laukku. Ei kuitenkaan liian pieni, mutta ei myöskään liian iso. Eli siis juuri sopiva. Sisään mahtuu pieni läppäri, pari juomapulloa, laturi tai useampi, avaimet ja tilaa jää vielä runsaasti. Löytyy iso etu- ja takatasku, pieni "avaintasku" ja sisällä myös pientä lokerointia. Mielestäni loistava tai ehkä jopa käsittämättömän hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen lämpimästi!
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Ostin tämän näppärän kokoisen laukun läppärilaukuksi vaikka eihän tämä mikään varsinainen läppärilaukku olekaan. 13 tuuman läppäri sopii tuonne kuin hansikas ja mukaan mahtuu myös laturit. Tuo laukku on yllättävän paksu, joten läppärin lisäksi sinne menee aika paljon tavaraa. Sisäpuolella on yksi iso tasku ja kaksi pienempää missään näissä ei ole nappia tai vetoketjua joten saa nähdä miten niissä pikkutavarat pysyvät. Kaikki vetoketjut ja napit toimivat ja muutenkin laatu tuntuu olevan hintaan nähden oikein hyvin kohdallaan.
- Pirkkala, Finland - ()
5/5 Kätevä ja laadukas arkilaukku.
- Raisio, Finland - ()
5/5 Aivan loistava monikäyttölaukku matkaajalle tai arkisiin tilanteisiin. Kangas todella jämäkkää ja vetoketjut ja nepit laadukkaita. Tilava ja paljon taskuja. Toimii myös koti-isän hoitolaukkuna.
- Hyvinkää, Finland - ()

Axelväska för herrar size small

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Multifunktionell axelväska för herrar. Passar bra att använda exempelvis till systemkameran, surfplattan eller på stan under en weekendresa.


Specifikationer:

 • Storlek: 28 x 11 x 33cm