USB Dammsugare
Har du brödsmulor mellan datatangenterna?

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Koirasd
  Koirasd (2014-05-19)
 • Produktfoto av Julius L.
  Julius L. (2014-03-14)
 • Produktfoto av Arto S.
  Arto S. (2013-04-11)
 • Produktfoto av Arto S.
  Arto S. (2013-04-11)

Våra kunders produktvideor

4/5 Mielenkiinnosta tilasin tämän kätevän pikkuimurin ja kokeilen sillä siivoilla työpöytää. Ensimmäinen ongelma muodustui johdon pituus, joka on säälittävän lyhyt. Johto on arviolta vähän reilut puoli metriä. Imutehoa voisi olla enemmänkin, mutta pienet muruset häviävät pöydältä sukkelasti kun imurin vie murujen päältä.

Imurissa käytettävä muovi, ainakin omassa kappaleessani, on heikohkoa. Heti ensimmäisen "siivous"kerran jälkeen onnistuin rikkomaan harjapään. Tämän sai tosin korjattua pikaliimalla, ilman suurempaa vääntämistä. Turbo-ominaisuus ei imutehoa lisännyt nimeksikään, ehkä hyvin minimaalisesti nosti imurin tuomaa meteliä (joka on muuten näin tehottomassa laitteessa poikkeuksellisen kova, mutta ei kuitenkaan häiritsevä). Tulevaisuudessa taidan pysyä vanhassa tutussa tiskirätissä, mutta jos tykkää esim. keräillä "usb-leluja" niin on tämä hyvä hankinta kokoelmiin.
- Tuusula, Finland - ()
5/5 Hyvä ostos vaikka ostin ihan huvikseni.Toimii ja hyvä puhdistaa tietokoneen näppäimistö pölystä ja muruista.Laitteella voi puhdistaa myös muuta herkkää elektroniikkaa.Hyvä ostos,suosittelen.
- Huutomäki, Finland - ()
2/5 Annoin tällaisen vitsinä lahjaksi ja voin sanoa, ei todellakaan toimi. Pärisee kyllä, mutta ei imuroi. Lahjansaaja kuitenkin piti lahjasta, eikä halunnut sitä palautettavan, joten annoin muutaman tähden ideasta.
- Kotka, Finland - ()
5/5 kätevä, helppokäyttöinen ja soveltuu siihen tarkoitukseen mihin mainostettiin!!!!
- Joensuu, Finland - ()
1/5 Ostin tuotteen, jotta voisin imuroida näppäimistön. Täysin huijausta koko imuri, en suosittele kenellekkään. Viisi euroa hukkaan heitettyä rahaa. Imurilla ei voinut imeä mitään, ei edes pienen pieni palanen paperia pysynyt siinä kiinni. Painat "turbo"-nappia niin ääni kasvaa vähän mutta imuteho ei muutu miksikään. Paketin mukana tuli kaksi suulaketta ja ensimmäisellä kerralla kun laitoin harjasuulakkeen kiinni kuului naksahdus ja sen pieni muovinen kiinnike osa meni poikki..
- Oulu, Finland - ()
3/5 Tilasin tämän USB-imurin varsinaisesti tietokoneen näppäimistön puhdistukseen. Tämä USB-imuri on hinta-laatusuhteeltaan kohtalainen. Imurin rakosuuttimella voi puhdistaa tietokoneen näppäimistön välit, harjasuuttimella voi puhdistaa muut osat. Led-valo tällaisessa laitteessa on hieno oivallus. On vaikea tietää, onko turbo päällä vai eikö ole, kun laitteen äänen perusteella sitä ei kykene erottamaan. Voin suositella tätä kavereilleni, jotka tupakoivat. He voivat imuroida pöydälle varisseet tuhkat tällä imurilla kätevästi.
- Kuusamo, Finland - ()

USB Dammsugare

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Allmänt:

Har du brödsmulor mellan datatangenterna? Eller på bordet? Denna dammsugare kommer då väl till användning.

 

 
 
Tekniska specifikationer:

 • Fungerar via USB-port

 

Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti.