Flyco FS360 rakapparat
Förmånlig och effektiv rakapparat med trimmer.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Timo K.
  Timo K. (2015-07-27)
 • Produktfoto av Jouni R.
  Jouni R. (2015-07-10)
 • Produktfoto av Jouni R.
  Jouni R. (2015-07-10)

4/5 Todella kätevä parta kone, Epäilytti ensin hinnan puolesta, Mutta käytössä osottautui todella hyväksi, Hiukan kömpelö rajaaja mutta siihenkin tottuu nopeasti.
Tommi H. - Selki, Finland - ()
4/5 Uteliaana tartuin tilaisuuteen hankkia uusi partakone edullisesti tutustumishintaan ja täytyy todeta että kannatti. Edellinen partakoneeni (Kiinasta sekin) on palvellut muutaman vuoden ok mutta akku alkoi olla aika väsynyt. Tilasin siis e-villen kautta Flyco FS360:n. Tämä laite käy huomattavasti kauniimmin kuin edellinen koneeni ja ennen kaikkea leikkaa paremmin ainakin minun partani. Olen siis hyvin tyytyväinen leikkuujälkeen. Akun kestosta en vielä osaa kommentoida mutta oletan että luvattu noin tunti toteutuu ja se riittää minulle ainakin. Puhdistettavuus myös riittävän helppoa.
Timo K. - Littoinen, Finland - ()
3/5 Vaikea tehdä kunnollista arviota, koska ei ole vertailupohjaa muuhun vastaavaan laitteeseen, mutta verkkojohto on ns. kiinanmallinen, josta lähtee viimeinen adapteri helposti irti, kun johtoa ottaa irti pistorasiasta. Tässä kohdassa on selkeä sähköiskun vaara. Minä vaihdoin johdon kiinteäpäiseen malliin, joka oli jostain aiemmasta laitteesta jäänyt.
Jarmo L. - Lohja, Finland - ()
4/5 Kone yllätti ensin ulkonäöllään, on todellakin arvokkaan näköinen.

Kevyt käyttää, mutta muotoilultaan hieman liian pienellä "kulmalla" omaan totuumukseen, joskin tuohon varmasti tottuu, ja tuo on yleistä erimerkkisissä kalliissakin koneissa.

Käyntiääni koneessa oli yllättävän hiljainen, ja leikkuu jälki suhteellisen hyvä.

Pitkä sänki hävisi kohtuullisella teholla, ja lyhyeen sänkeen kone oli tehokas ja helläväräinen.

Pistoke nyt on näitä adapteriversioita, jotka välillä eivät tahdo irrota suomalaisista suojamaadotetuista pistokkeista, vaan adapteri jää kiinni pistorasiaan. Ongelma lähinnä pistorasiakohtainen, eikä sinäänsä häiritsevä.

Hintaansa nähden kone on ehdottoman järkevä ja suositeltava hankinta. Kestävyydestä ei viellä tietoa, ja siksi ei ihan voinut koko "tähdistöä" punaiseksi laittaa.
Mano - Kaarina, Finland - ()
4/5 Laadukkaan ja viimeistellyn oloinen tuote ensikatsomalta. Parranajo tuntui tehokkaalta ja laite oli melko hiljainenkin. Siis miellyttävä ensikokemus!

Puutteena voisi mainita säilytyspussin puuttumisen.

Miinusta on pakko antaa verkkojohdosta jossa on päässä irrallinen adapteri eurooppalaisia käyttäjiä varten. Kun tämän laittaa pistorasiaan, niin johtoa irroittaessa tämä adapteri jää yksin kiinni pistorasiaan ja vaikea saada irti ainakin maadoitetusta rasiasta.
Jouko K. - Hanko, Finland - ()
2/5 Parranajokone on kaunis katsella, mutta pörisee vaan. Pettymys, ostin 2 kpl, toisen itselleni ja pojalle lahjaksi. Ei sovi suomalaiseen naamaan, ehkä vauvan villoille, sorry. Ekat negat e-villen tuotteelle, muille ostamilleni 10++++
Jarmo L. - Tuusula, Finland - ()

Flyco FS360 rakapparat

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Flyco FS360 är försedd med separat trimmer för nackhår, mustasch och polisonger. Rakapparaten är tvättbar under rinnande vatten och lätt att hålla ren. 3st roterande huvuden ger en snabb och effektiv rakning. 8 timmars laddning ger 60 minuters drifttid, så du behöver bara ladda den efter ca dussinet rakningar.


Specifikationer:

 • Tre roterande huvuden
 • Pop-up trimmer för polisonger
 • Tvättbar
 • Effektiv och behaglig rakning

Medföljer:

 • FS360 rakapparat
 • Laddkabel
 • Rengöringsborste

Garanti:

1 år

199 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter