Mus- och råttavvisare
Håller råttor, möss och insekter borta från ditt hus.

4/5 Koska meillä ei ole enää kissaa hiiret ja myyrät valtaavat mökkiämme. viime kesänä myyrät söivät kaikki mansikat heti niiden kypsyttyä. Vielä en tiedä toimivuudesta mutta heti aijon kokeilla jo viikonloppuna. Tuntuu mukavmmalta pelotella ne pois kuin myrkyttää.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Ostin näitä 4kpl. mutta adapterit puuttui kun ei tuo laite sovi Suomalaiseen maadoitettuun pistorasiaan,okei ilmoitin siitä e-villelle ja tulivathan ne tosi nopeasti mutta yksi mutta tuli heti vastaan,olivat laittaneet adapterit peräkkäin kiinni joten ja karkoittemissa on tulpat ohuemmat niin kyllä helposti sirisee eli liitos on liian löysä eli heittää sinistä kipinää vaihe puolelta. Lisäksi yksi karkoitin ei toiminut lainkaan.Muuten ok? Ehkä
- Vantaa, Finland - ()
1/5 Eipä ollut mitään apua , hiiret hyppelivät samlla lailla tyhjää uima - altaaseen . Yrtin vaitaa laitteen paikkaa eipä enään käynnistynyt uudelleen .
- Helsinki, Finland - ()
Hyvin toimii, ei ole hiiriä ja rottia enään näkynyt.
- Vaasa, Finland - ()
1/5 Laite ei kestä tapauksissa, joissa syöttö tapahtuu kanttiaaltoa tuottavalla invertterillä. 2 kpl tällaisia meni hajalle muutamassa tunnissa. Onneksi sain korvauksen Onneksi ei syttynyt palamaan vaikka elektroniikan käryä tulikin
- Vaasa, Finland - ()
1/5 Tuote hajosi muutaman päivän käytön jälkeen.En tiedä karkoittiko hiiriä.Vai pelästyikö niitä.
- Akaa, Finland - ()

Mus- och råttavvisare

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Håller råttor, möss och insekter borta från ditt hus med hjälp av ultraljudsvågor! Enheten arbetar på upp till 100-160 kvadratmeter i radie, och besegrar ohyran med ultraljudsvågor.

Anslut enheten till ett eluttag och den är omedelbart klar att använda.Specifikationer:

  • Fungerar på upp till 100-160 m2
  • Förvisar skadedjur och insekter med hjälp av ultraljud
  • Mått: 100 x 85 x 35 mm.

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: