Elektronisk myggavskräckare
Denna elektroniska avskräckare hjälper till att hålla myggor och andra äckliga skadedjur i ditt hem eller sommarstuga borta. Den sänder ut högfrekvent ljud och användningsområdet är ca 20 till 30 kvadratmeter.

5/5 Very good item. Very useful and recommend to others too or to all. Very nice. It was a good purchase. Good condition and price, not too pricy really. Ok shop. It works.
Mikkifin - Lahti, Finland - ()
4/5 Tilasin kaksi hyttyskarkotinta toisen laitoin WC:hen, jossa välillä tuli vastaan sokeritoukkia ja toisen olohuoneeseen, missä on hyttysiä ja banaanikärpäsiä. Vessassa ei ole vielä ainakaan näkynyt mitään elämää, joten siellä tuote toimii hyvin. Olohuoneessa tosin välillä näkyy jotain kärpäsiä, mutta ei kai kaikesta voikkaan päästä eroon varsinkaan kun pitää parvekkeen ovea jonkun verran auki. Mielestäni tuote on vähentänyt siis hyvin kaikenlaisia hyönteisiä. Tuotetta helppo käyttää laitetaan vaan seinään kiinni ja se alkaa pitämään eritaajuisia ääniä, joita ei olohuoneessa edes kuule mutta vessassa kuulee jos on hiljaa.
Sami R. - Turku, Finland - ()
3/5 Har ingen aning om den verkligen fungerar. Den låter iallafall inte illa som dom brukar göra.
Mathias - Sundom, Finland - ()
5/5 tilasin hyttyskarkottimen pistorasiaan joka osoittautui onnistuneeksi ostokseksi ei hyttyset tulleet veranalle sen jälkeen kun kytki hyttyskarkoittimen päälle.
Timo O. - Kuusankoski, Finland - ()
Hyttysiä on ongelmaksi asti. Siksi tilasin pistorasiaan liitettävän hyttyskarkottimen. Hyttysiin sillä ei kuitenkaan ole minkäänlaista vaikutusta. Hukkaan meni rahat. Eihän se kallis ollut, mutta harmittaa silti.
Raimo V. - Kalliokoski, Finland - ()

Elektronisk myggavskräckare

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Denna elektroniska avskräckare hjälper till att hålla myggor och andra äckliga skadedjur i ditt hem eller sommarstuga borta. Den sänder ut högfrekvent ljud och användningsområdet är ca 20 till 30 kvadratmeter. Placeras i eluttaget i ditt sovrum och du kan njuta av en god natts sömn utan irriterande flygfän.

 


Specifikationer:

  • Storlek: 97 x 59 x 57mm
  • Vikt: 40g

 

Medföljer:

  • 1 x Elektronisk myggavskräckare

 

54 SEK Info om moms
Norm. 81
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter