Elektronisk myggavskräckare
Denna elektroniska avskräckare hjälper till att hålla myggor och andra äckliga skadedjur i ditt hem eller sommarstuga borta. Den sänder ut högfrekvent ljud och användningsområdet är ca 20 till 30 kvadratmeter.

5/5 Suosittelen tätä kaikille. Kokeilin tätä kesäyöhön kun itikoita ja muita pörräsi ympärillä, niin tämänpä avulla ei enää niin tapahtunu. Senkun vaan laittaa johonkin pistorasiaan vaan ja itikat ja muut pörrääjät on historiaa.
- Outokumpu, Finland - ()
5/5 Kesä ei ole tullut joten tuotteen toimivuutta en ole päässyt testaamaan. Kuitenkin voin sen mainita, että tuote ei kuulu ihmiskorvaan ja se ei näytä häiritsevän ainakaan omaa kissaani laisinkaan.
- Lahti, Finland - ()
3/5 Har ingen aning om den verkligen fungerar. Den låter iallafall inte illa som dom brukar göra.
- Sundom, Finland - ()
5/5 Hyvä hinta ja tuote ei vie paljon tilaa,meinaan ottaa sen mukaan Etelän lomamatkalle. Sopii myös kotona ja mokillä käytettäväksi. En osaa tässä vaiheessa muuta sanoa,koska en ole sitä vielä käyttänyt,vasta ensikuun puoles välis otan sen matkalle mukaan.
- Ilmajoki, Finland - ()
5/5 Very good item. Very useful and recommend to others too or to all. Very nice. It was a good purchase. Good condition and price, not too pricy really. Ok shop. It works.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Tilasin kaksi hyttyskarkotinta toisen laitoin WC:hen, jossa välillä tuli vastaan sokeritoukkia ja toisen olohuoneeseen, missä on hyttysiä ja banaanikärpäsiä. Vessassa ei ole vielä ainakaan näkynyt mitään elämää, joten siellä tuote toimii hyvin. Olohuoneessa tosin välillä näkyy jotain kärpäsiä, mutta ei kai kaikesta voikkaan päästä eroon varsinkaan kun pitää parvekkeen ovea jonkun verran auki. Mielestäni tuote on vähentänyt siis hyvin kaikenlaisia hyönteisiä. Tuotetta helppo käyttää laitetaan vaan seinään kiinni ja se alkaa pitämään eritaajuisia ääniä, joita ei olohuoneessa edes kuule mutta vessassa kuulee jos on hiljaa.
- Turku, Finland - ()

Elektronisk myggavskräckare

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Denna elektroniska avskräckare hjälper till att hålla myggor och andra äckliga skadedjur i ditt hem eller sommarstuga borta. Den sänder ut högfrekvent ljud och användningsområdet är ca 20 till 30 kvadratmeter. Placeras i eluttaget i ditt sovrum och du kan njuta av en god natts sömn utan irriterande flygfän.

 


Specifikationer:

  • Storlek: 97 x 59 x 57mm
  • Vikt: 40g

 

Medföljer:

  • 1 x Elektronisk myggavskräckare