Elektronisk myggavskräckare
Denna elektroniska avskräckare hjälper till att hålla myggor och andra äckliga skadedjur i ditt hem eller sommarstuga borta. Den sänder ut högfrekvent ljud och användningsområdet är ca 20 till 30 kvadratmeter.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Kaija-leena K.
    Kaija-leena K. (2018-06-13)

5/5 Hyttysten karkoitukseen sisällä ja ulkoterassilla. Helppo käyttää.

Hyvänkokoinen,edullinen hinta. Helppo säilyttää.Kevyt tuote käyttää.

Miellytävän näköinen tuote jossa vihreä valo vilkkuu kun pistorasiassa on.
- Polvijärvi, Finland - ()
5/5 On hyvä laite pitää isot muurahaiset ja kaikki muutkin eläimet loitolla suosittelen minulla on 3 käytössä täällä sisällä on ollut muurahais ongelma tämä auttoi siinä täytyy naapurille tilata näitä 4 kpl
- Merikarvia, Finland - ()
3/5 Har ingen aning om den verkligen fungerar. Den låter iallafall inte illa som dom brukar göra.
- Sundom, Finland - ()
1/5 Ostin 2kappaletta heti että sai olohuoneeseenki. Mutta nämähän vaan houkuttelee niitä lisää...makuuhuonees ei ikänä ennen tätä laitetta ollu näin paljon hyttysiä. Paskan myivät
- Karvia, Finland - ()
5/5 Suosittelen tätä kaikille. Kokeilin tätä kesäyöhön kun itikoita ja muita pörräsi ympärillä, niin tämänpä avulla ei enää niin tapahtunu. Senkun vaan laittaa johonkin pistorasiaan vaan ja itikat ja muut pörrääjät on historiaa.
- Outokumpu, Finland - ()
5/5 Kesä ei ole tullut joten tuotteen toimivuutta en ole päässyt testaamaan. Kuitenkin voin sen mainita, että tuote ei kuulu ihmiskorvaan ja se ei näytä häiritsevän ainakaan omaa kissaani laisinkaan.
- Lahti, Finland - ()

Elektronisk myggavskräckare

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Denna elektroniska avskräckare hjälper till att hålla myggor och andra äckliga skadedjur i ditt hem eller sommarstuga borta. Den sänder ut högfrekvent ljud och användningsområdet är ca 20 till 30 kvadratmeter. Placeras i eluttaget i ditt sovrum och du kan njuta av en god natts sömn utan irriterande flygfän.

 


Specifikationer:

  • Storlek: 97 x 59 x 57mm
  • Vikt: 40g

 

Medföljer:

  • 1 x Elektronisk myggavskräckare

 

Produkter du kanske är intresserade av: