Grönsaksstrimlare
Med den praktiska grönsakstrimlaren gör du lätt en grönsakerna till strimlor. Strimlaren är lätt att använda tack vare dess inre knivar.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Miikka P.
    Miikka P. (2017-01-05)
  • Produktfoto av Miikka P.
    Miikka P. (2017-01-05)

Våra kunders produktvideor

4/5 Olen saanut lapset helposti salaattia syömään. Käytössä salaattin koristeluun. Lapsille hauska, mutta ehkä liian vaikea pyörittää. Piikit saisi olla hiukan pitemmät. Muuten hyvä, helppo pestä, hinta - laatusuhde ok. Suosittelen.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Tuote oli hintaansa nähden edullinen tuote toimii todella hyvin ainut -miinus oli se että tuotteessa on aika tiheä kierteinen ja siksi joutuu pyörittää paljon varsinkin kun laittaa lisää leikattavaa tuotteeseen.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Toimii suht koht hyvin. En olisi muuten kokeillut, mutta minulla oli asiakasrahaa joka oli vanhentumassa eli 'oli pakko' ostaa jotan.

Lähetys tuli nopeammin kuin olisin voinut odottaa
- Mustasaari, Finland - ()
3/5 Hieman kömpelö käyttää, mutta porkkana ym. juurekset kyllä saa kivan näköiseksi. Rosoinen pinta, joten varovainen saa olla.

Tähän hintaan nähden kyllä ihan siedettävä. Odotuksetkaan eivät olleet kovin korkealla niin en pettynytkään pahasti.
- Turku, Finland - ()
2/5 Ei toimi! Terä on muovia ja toisen pään piikit, joiden pitäisi pitää esim. kurkku kiinni kun pyörittää, eivät uppoa tarpeeksi syvälle. Eli mitään ei tule ulos kun yrittää pyörittää. Piikkien tulisi olla metalliset ja paljon pidemmät, jotta toimisi. Ja terän myös metallinen ja terävämpi. Onneksi ei ollut kallis!
- Espoo, Finland - ()
3/5 Mielenkiintoa keittiöön, jossa jo kaikkea on, mutta ei tätä. Varsinainen kurkunleikkaaja, joka on käytössä aina silloin tällöin, kun innostuu joskus koristelemaan normaalin salaattipöydän antimet pikku kiekuroilla.
- Kuopio, Finland - ()

Grönsaksstrimlare

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Med den praktiska grönsakstrimlaren gör du lätt en grönsakerna till strimlor. Strimlaren är lätt att använda tack vare dess inre knivar. Med en skärare får du grönsakerna att se exotiska, intressanta och snygga ut, vilket i bästa fall även lockar barnen att äta upp sina grönsaker.


Garanti:

3 månader

45 SEK Info om moms
Norm. 117
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 3 st
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter