GoPro kamerasväska camo
Bra och förmånlig väska till din actionkamera samt dess tillbehör.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Digimaakari
  Digimaakari (2015-08-07)
 • Produktfoto av Teppo L.
  Teppo L. (2015-06-24)
 • Produktfoto av Teppo L.
  Teppo L. (2015-06-24)

Våra kunders produktvideor

4/5 Hyvin kulkee GoPron kamat mukana harrastuksiin, sopivan kokoinen, tukeva, suojaa hyvin, kaikki tarpeellinen mahtuu hyvin mukaan kuvaus reissuille, voin kyllä suositella.
- Kirkkonummi, Finland - ()
5/5 Hyvin ajaa asiansa! Vetoketju vaikuttaa hiukan rimpulalta, muuten vastasi odotuksia. Hyvin mahtuu gopro hero 4 ja kiinnikkeitä ynnämuuta mukaan.
- Kerava, Finland - ()
4/5 Ihan ok laukku. Luulin tätä kuitenkin isommaksi tilatessa. Tuonne mahtuu kamera, muistikortti, vara-akku ja jotain kiinnikkeitä.

Yleensä tulee sullottua niin täyteen että juuri ja juuri saa vetoketjun kiinni.
- Laitila, Finland - ()
4/5 Laukku vastasi odotuksiani. Laukku on tarpeeksi tukeva mukana kuljettavaksi. Riippuen kameran varusteista kaikkea ei ole mahdollista pakata mukaan eikä varmasti ole tarpeellistakaan.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Oikein pätevä ja kompaktin kokoinen säilytyslaukku actionkamera-hilppeille ja muulle mitä nyt ikinä tarviikin mukana kantaa. Pienet lokerot ja taskut pitävät akut ja muut tarvikkeet hyvässä järjestyksessä ja vaahtomuovista muotoillut lokerot pitävät itse kameran ja muut isommat objektit tukevasti paikallansa.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Itse laukku oli hieman pienikokoisempi kun alunperin odotin. SJCam kamera mahtuu laukkuun hyvin, mutta kaikkia kameran mukana tulleita lisävarusteta en saanut laukkuun mahtumaan. Laukku on tukevan ja laadukkaan tuntuinen, sisällä oleva muotoonleikattu vaahtomuovi oli irtonainen, mikä voi olla etu jos laukkua on tarve itse muokata, Jos mukana kuljetetettavia lisävarustelita on vähän niin laukku on käytännöllinen, muussa tapauksessa suosittelen suuremman laukun hankkimista.
- Kouvola, Finland - ()

GoPro kamerasväska camo

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Kameraväska för GoPro och SJCAM -actionkameror. Väskan har gjutna platser av skumplast för kameran samt diverse tillbehör. andra sidan av väskan har ett större fack med nät och resårband, för större tillbehör. Gjord av fuktbeständigt material.  Kompatibel med GoPro Hero,  Hero2, Hero3, Hero3 +, Hero 4 och Diel SJ4000 och SJ5000 kameror.


Specifikationer:

Mått: 21 x 16 x 7 cm
Material: Nylon och EVA

Medföljer:

 • 1 x Kameraväska

Garanti:

3 månader

159 SEK Info om moms
Norm. 219
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 1 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- P.g.a det Kinesiska nyåret är produktens leveranstid undantagsvis 3-4 veckor

Liknande produkter