Xiaomi Redmi Note 3 5.5" -smartphone
Helio X10 8-core processor i kombination med PowerVR G6200 grafikkrets och den 5.5" stora FHD displayen ger en garanterat bra användarupplevelse.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Henri W.
  Henri W. (2016-09-06)

4/5 En trevlig liten stor smartphone med fingeravtrycks lås som tar bra bilder med kameran.

Tyvärr har den inte någon sd kort plats men om man inte vill så många ha bilder, musik, dokument som jag har fungerar den alldeles utmärkt som "bara" telefon också.

Skulle köpt "pro" varianten men det blev lite fel.
- Farsta, Sweden - ()
5/5 Hintaansa nähden loistava puhelin. Samat ominaisuudet kuin 3-4 kertaa kalliimmissa Samsungeissa ja Huaweissa.

Ennen tämän puhelimen tilaamista olin varma että en tule ostamaan enää yhtään uutta älypuhelinta moneen vuoteen niiden kalliin hinnan ja lyhyen käyttöiän takia (mm. näytön helpon hajoamisen takia), mutta tällä hinnalla ehdottomastin kannattava ostos.
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Päivän ollut käytössä. Vaatii hieman totuttelua, mutta eiköhän jokainen muukin puhelin. Toimii kuten pitääkin, suosittelen tähän hintaan. Kamera on erittäin hyvä, eikä puhelin lipsu kädestä sekä vaikutaa jämäkältä.
- Rautavaara, Finland - ()
5/5 Xiaomi Redmi Note 3 pärjää täysmetalliselta muotoilultaan mille tahansa lippulaivalle. Tilasin kullanvärisen mallin, ja se on todella kaunis. 5.5-tuumaisesta näytöstä huolimatta puhelin ei tunnu isolta pyöristettyjen reunojen ansiosta. Se on myös yllättävän kevyt ja ohut, vaikka akku on massiivinen, reilut 4000 mAh. Kokoa voi verrata esimerkiksi vanhaan, 5.2-tuumaiseen Sony Xperia Z2:eeni, joka on vain hiuksenhienosti ohuempi ja kevyempi. Kuten sanottu, akku on massiivinen. Se ei lopu kesken. Tämän mallin 2GB muistia on riittävä, kunhan säädöt ovat kohdillaan. Balanced-virrankäyttötilassa, jossa käytössä on kahdeksasta ytimestä kuusi, oli havaittavissa hienoista hidastelua, mutta kaikkia ytimiä käyttävä performance-tila korjaa asian. Tässä yhteydessä olisi kylläkin mielenkiintoista tehdä käytännön vertailua myöskin E-villestä saatavilla olevaan pro-versioon, jossa on 3GB muistia ja ilmeisesti tehokkaampi Snapdragon 650-prosessori. 5.5-tuumainen näyttö on kirkas ja terävä ja siinä on hyvät katselukulmat. Sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen taustaan ja se on nopea ja tarkka. Käyttöjärjestelmä on android 5.1:een perustuva Miui, versio 7. Kieleksi voi valita kiinan tai englannin, mutta esim. defaultina tulevasta Miuin omasta app storesta ei ole englanninkielistä versiota. Jos kiina ei suju, joutuukin näkemään jonkin verran vaivaa, jos haluaa kiinankielisistä sovelluksista kokonaan eroon. Itse päädyin asentamaan custom romin, josta ne on poistettu. Miui kuuluu muokatuimpiin android-skineihin, joten se ei sovi android-puristeille. Itse pidän siitä. Monet lisäominaisuudet, esim. mahdollisuus vaihtaa virrankäyttötiloja ja yhden käden käyttötila, jossa ruudun saa pienennettyä pyyhkäisemällä kotinäppäimestä oikealle tai vasemmalle, ovat todella hyviä. Ainoa asia, josta en pidä Miuissa, on app drawerin puuttuminen. Toisaalta se ei myöskään erityisemmin haittaa, koska asennan yleensä puhelimiini Nova-launcherin. Xiaomi Redmi Note 3:sta toki löytyy puutteitakin. Ensimmäinen näistä on SD-korttipaikan puute (löytyy pro-mallista). 16 GB sisäistä tallennustilaa ei ole paljon. Toinen puute on kamera, joka on luokkaa "ihan ok". Ulkona hyvässä valaistuksessa otetut kuvat ovat oikein passeleita mutta huonommissa valo-olosuhteissa kuviin tulee kohinaa. Kahdesta puutteesta huolimatta puhelimen hinta/laatu-suhde on todella loistava. On suorastaan uskomatonta, että noin 200 eurolla saa näin hyvän puhelimen.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 MUOTOILU YM.

Täysmetalliselta muotoilultaan puhelin pärjää mille tahansa lippulaivalle. 5.5-tuumaisesta ruudusta ja reilun 4000 mAh:n akusta huolimatta se on yllättävän, ohut, kevyt ja helppo käyttää. Esim. vanha Sony Xperiani on vain hiuksenleveyden ohuempi, vaikka siinä on 3200 mAh:n akku. Pyöristettyjen muotojen vuoksi puhelin pysyy kädessä hyvin.

AKKU, TEHOT, SORMENJÄLKILUKIJA, NÄYTTÖ

Reilun 4000 mAh:n akku on tietysti loistava, varsinkin kun se ei tee puhelimesta erityisen paksua. Se kestää. 2GB muistia riittää, kunhan säädöt ovat kohdillaan. Balanced-virrankäyttötilassa, jossa on käytössä muutama ydin, oli havaittavissa hienoista hitautta, mutta kaikkia kahdeksaa ydintä käyttävä performance-tila tekee puhelimesta vikkelän. Sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen taakse ja on nopea ja tarkka. 5.5 tuuman näyttö on kirkas ja tarkka kaikista katselukulmista.

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ

Puhelimeen voi valita kiinan tai englannin, mutta vakiona tulevasta miui storesta ja joistakin muista appseista ei saa englanninkielistä versiota. Joutuukin näkemään jonkin verran vaivaa, että niistä pääsee eroon. Itse päädyin asentamaan käyttöjärjestelmän global-version, jossa miuin sovelluksia ei ole. En ole erityisen innostunut siitä, että miuissa ei ole app draweria. Toisaalta yleensä asennan puhelimiini Nova-launcherin, joten suurta haittaa siitä ei ole. Yleensä miuissa on monia loistavia ominaisuuksia, joita ns. puhtaasta androidista ei löydy, esim. todella hyvä yhden käden käyttötila.

PUUTTEET

Kamera on tämän puhelimen heikko lenkki. 13 megapikselin kamera on "ihan ok hyvässä valaistuksessa". Hämärämmässä kuviin tulee reilusti kohinaa. Toinen puute on sd-korttipaikan puute.

YHTEENVETO

Ostettuani puhelimen mietin, olisiko sittenkin pitänyt hankkia myös E-villestä saatavana oleva pro-malli, jossa on tehokkaampi snapdragon-prosessori, 3gb muistia ja sd-korttipaikka, mutta omiin tarpeisiini tämä riittää. Puhelimesta toki löytyy heikkouksia (esim. kamera), mutta ominaisuudet pitää suhteuttaa hintaan. Hieman päälle 200 euron hintaisena puhelimen hinta/laatu-suhde on loistava.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hintaansa nähden loistava puhelin - ehdottomasti 270 euron arvoinen.

Ainoita ongelmia on ollut sormenjälkitunnistimen ajoittainen toimimattomuus ja

viive esim. WhatsApp viestejä vastaanottaessa. Välillä joutuu odottamaan useitakin tunteja ennen kun puhelin päättää ilmottaa viestistä, mutta tätähän sattuu tuurista riippuen vähän joka puhelimella.

Pelit pyörii hyvin ja käyttöliittymä on erittäin miellyttävä. Molemmat kamerat ottavat hyviä ja tarkkoja kuvia eikä valittamista juurikaan löydy. Kameroiden filttereillä saa säädettyä vielä tunnelmankin kohalleen ilman erillisiä ohjelmia.

Suosittelen lämpimästi tätä puhelinta kaikille jotka aikovat ostaa alle 450 euron puhelimen - paljon parempaa ei nimittäin sillä summalla saa.
- Savonlinna, Finland - ()

Xiaomi Redmi Note 3 5.5" -smartphone

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 12 mån garanti
 • Gratis frakt
 • 30 dagars returrätt

Redmi Note 3 är en telefon ämnad för mid-range -segmentet, men tekniken gör att den snarare passar bland flaggskeppen! Den har riktigt bra funktioner och ett stort batteri som håller flera dagar!

Luren vann priset Editors Choice 2015 av Android Authority och har överlag fått ett väldigt bra betyg av recensenter.

Helio X10 8-core processor i kombination med PowerVR G6200 grafikkrets och den  5.5" stora FHD displayen ger en garanterat bra användarupplevelse.

Xiaomi har i denna lur tryckt in ett 4000mAh stort batteri som lätt klarar flera dagars användning. Trots det stora batteriet väger telefonen endast 164 gram. Batteriet stöder även snabbladdning. Xiaomi har deras eget användargränssnitt i sina lurar, och i denna  lur finns MIUI 7, som är baserat på Android 5.0.2. MIUI får mycket beröm hela tiden för design och innovation, och de har lyckats att skapa både kortare svarstid och bättre batteritid jämfört med vanlig Android.

Note 3 har dubbla SIM-kortplatser, båda med stöd för 4G. Play Store finns inte installerat, men går att lägga in efteråt, eller så kan du också ladda ner global version av MIUI från forumet.

Luren har en fingeravtrycksläsare som fungerar riktigt bra, och också flera andra innovativa funktioner!

Se också tillbehör till denna lur:


Specifikationer:

 • Operativsystem: Android 5.0.2, MIUI 7.0
 • Processor: Helio X10 8-core ARM® Cortex®-A53 ™ 2.0 GHz, 64-bitars
 • GPU: PowerVR G6200 700 MHz
 • Display: 5,5" 1920 x 1080 IPS LCD 403 ppi
 • RAM: 2 Gb (LPDDR3 933 MHz)
 • Intern lagring: 16GB (eMMC 5,0)
 • Bakre kamera 13 Mp
 • Främre kamera: 5 Mp
 • Videoinspelning: 1080p / 30fps
 • GSM, GPRS, EDGE 850/900/1800 / 1900MHz
 • 3G WCDMA 850/900/1900 / 2100MHz
 • 4G LTE FDD-1800/2100 / 2600MHz TDD-LTE B38 / B39 / B40 / B41
 • GPS, GLONASS, Beidou, A-GPS
 • WiFi 802.11 b / g / n / ac 2,4 / 5 GHz, DLNA, Hotspot
 • Bluetooth 4.0
 • USB 2.0 OTG Host
 • FM-radio
 • Barometer, gyroskop, kompass, gravitation, avstånd, IR- och ljussensorer
 • Batteri: 4000mAh (Built-in)
 • Stöder 5V / 2A snabbladdning (ca. 50% / 1h)
 • 2 x Micro-SIM 2G / 3G / 4G och 2G / 3G / 4G
 • 3.5mm hörlurskontakt
 • MicroUSB 2.0-port
 • Fingeravtrycksläsare
 • Play Store: Genom att ladda ner google intaller paket får du tillgång till Google Apps, Men du kan också ladda ner global version av MIUI från forumet.
 • Språk: Engelska, Kinesiska
 • Mått: 150 × 76 × 8.75mm
 • Vikt: 164g

Medföljer:

 • 1 x Redmi Note 3 smartphone
 • 1 x MicroUSB -kabel
 • 1 x Laddare

Garanti:

1 år

Produkter du kanske är intresserade av: