Flip-cover kameraryggsäck
Med denna ryggsäck kan du traska runt med hela arsenalen av objektiv och tillbehör utan problem.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2016-03-08)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2016-03-08)
 • Produktfoto av Ali S.
  Ali S. (2015-05-19)
 • Produktfoto av Terho M.
  Terho M. (2015-03-13)
 • Produktfoto av Mrop
  Mrop (2014-10-22)
 • Produktfoto av Mrop
  Mrop (2014-10-22)

Våra kunders produktvideor

4/5 Hyvä reppu kameralle ja muulle sälälle. Tavarat pysyy järjestyksessä.

Mahtuu pidempikin lasi sisään. Täytti odotukset. mielestäni ihan hyvä ostos
- Espoo, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloinen reppu. Tosi paljon lokeroita ja taskuja johon saa pienemmätkin kamat talteen. Repussa on numerolukko jonka reunassa on avaimenreikä. Tämän käyttö vähän mysteeri kun ainakaan avainta en vielä löytänyt. Lukolla saa vetoketjut lukittua mutta voikohan tuota numerosarjaa muuttaa jolla lukko aukeaa? Tositoimissa reppu ei vielä ole kerinnyt olla. Aika näyttää miten muoviset vetoketjut kestävät käyttöä. Positiivisia yllätyksiä ollut kaikki tuotteet joita E-villestä olen tilannut tähän mennessä.
- Raahe, Finland - ()
5/5 Harrastelen videokuvaamista ja kun kalustoa pitää reissuun ottaa aina vähän enemmän mukaan ja tämä reppu on siihen oivallinen. Työn laatu repussa on ensiluokkaista ja käytetyt materiaalit ovat erittäin laadukkaan oloisia. Vertailin ennen ostopäätöstä erilaisia kamerareppuja ja tämä puolet edullisempi Flipcover-reppu ei häviä millään mittapuulla kilpailijoilleen. Voipi olla, että ne loppujen lopuksi valmistetaan jopa samassa tehtaassa Kiinassa, kuin "laatu"-merkkien reput? Pitää vielä mainita E-Villen ansioksi tämä hintatakuu. Ostin repun heidän normaalihinnallaan ja viikon kuluttua siitä kun reppu oli saapunut se tuli tarjoukseen E-Villessä. Laiton tästä närkästyneenä viestiä asiakaspalveluun ja kuinkas ollakkaan, minulle hyvitettiin asiakastilille tarjouksen ja normaalihinnan eroitus! Kutsuisin tätä hyväksi ja reiluksi palveluksi!
- Pori, Finland - ()
4/5 Kalustoa on sen verran että tavitsin lisälaukun. Reppu vastasi hyvin tarpeitani ja tuntuu olevan hyvin valmistettu. Ompeleet on tukevat ja kantohihnat riittävän leveät ja pehmustetut. Repussa on riittävästi tilaa ja lokeroita kameralle, optiikalla sekä oheistavaroille.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Tämä reppu on just sitä mitä silt orotinki.Kaik tykötarpeet kamera lisäks

sopis repu uumenii, kolhimatta toisiaan.

Olkaviilekkeet o helppo säätää sopiviksi, tosi hyvä kantaa ja täytyy muistaa et tää ei ol rinkka ,viikon retkeily tarpeet ei siihe sovi, mut siihe mihi se o suunniteltu on se hyvä hankinta .
- Masku, Finland - ()
5/5 Tilasin tuon isomman kokoisen laukun tai oikeastaan kaksikin eli toisen punaisella raidalla. Tuolla tavalla pysyn erottamaan kummassa repussa on action -kamera ja kummassa tavallinen kamera tavaroineen. Tuo toinen reppu saapui jo perille ja siihen laitoin tavallisen kameran tavaroineen sisälle. Tuo iso versio oli kyllä ihan nappi ostos eli sain sinne mahtumaan kaiken tarvittavan ja vielä jäi hieman tyhjää tilaa, mutta nopeasti sekin kyllä varmasti täyttyy. Toisaalta kovin paljon enempää reppuun ei kylläkään tavaraa kannata laittaa, jotta sitä vielä jaksaa hyvin kantaa paikasta toiseen.
- Nakkila, Finland - ()

Flip-cover kameraryggsäck

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

En vanlig ryggsäck är verkligen opraktiskt att förvara systemkameran i, och vanliga kameraväskor är ofta för små för att få med sig allt man behöver. Med denna ryggsäck kan du traska runt med hela arsenalen av objektiv och tillbehör utan problem. Väskan har massor med flyttbara fack, så att de ska passa just dina behov. Tillverkad i vattenavstötande material och finns i två storlekar.


Specifikationer:

 • Stora väskan: 48x32x20cm
 • Vikt: 1,6 kg 

 

 • Mindre väska: 43x18x28cm
 • Vikt: 1,3 kg

Medföljer:

 • 1 x Väska

Garanti:

6 månader