Kamerainnerväska Nikon och Sony
Skydda din kamera med denna högkvalitativa innerväska.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Kim K.
  Kim K. (2014-08-05)
 • Produktfoto av Kim K.
  Kim K. (2014-08-05)
 • Produktfoto av Kim K.
  Kim K. (2014-08-05)
 • Produktfoto av Kim K.
  Kim K. (2014-08-05)
 • Produktfoto av Veli-matti L.
  Veli-matti L. (2015-05-09)

Våra kunders produktvideor

4/5 This is a good quality product.

Very nice material.

Very price-worthy.

Very cool design that I really like!

Thanks for a good product for a very affordable price!

Everybody should get this product!

Cheers/ Keeks
- Vendelsö, Sweden - ()
4/5 Olen käyttänyt ostamaani tuotetta järjestelmä kamerassani ja se on toiminut niinkuin sen pitääkin toimia. Tuote on mielestäni laadukas ä, koska rannetuen materiaali on nahkaa ja naru hyvän tuntuista ja vaikuttaa hyvin kestävälle. Suosittelen tuotetta kaikille, jotka haluavat järjestelmäkameran käyttöön lisätukea, jotta kuvat eivät olisi heilahtaneita.
- Otalampi, Finland - ()
5/5 nikonin järkkäriin todella hyvä, puolipitkä putki mahtui kuin nenä päähän, tämä on jokapäiväisenä suojana kameralle, eikä tälläistä suomesta saa, useat liikkeet kiertänytja kysellyt, nyt tärppäs!
- Haukipudas, Finland - ()
5/5 Kamerapussukka on täydellinen keksintö. Isompaa kameralaukkua on hankala kuljettaa ja ilman laukkua mikään ei suojaa kameraa, jos se pääsee putoamaan. Kameran hihnan saa hyvin pussukan ulkopuolelle, ja kameraa on helppo kuljettaa ja samalla pussi suojaa sitä.
- Suomussalmi, Finland - ()
4/5 Sopii pienille tai lyhyt putkisille kameroille. Omani ei aivan mahtunut objektiivin pituudesta johtuen. Asiallinen laatu.
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Tilasin kamerapussukan itselleni jokapäiväiseen käyttöön, koska liikun paljon pienien laukkujen kanssa eikä kameran suurta laukkua jaksa aina kantaa lisänä. Laatu tuntuu hyvältä ja kamera on hyvin suojassa. Itselläni on käytössä Canoin 600D ja sain sen mahtumaan pussukkaan laittamalla sen sinne päinvastoin kuin ohjekuvassa neuvotaan, jolloin sinne olisi mahtunut kamera isommankin objektiivin kanssa. Kameraa en saanut mahtumaan kuitenkaan tuotekuvan mukaisesti pussiin. Vinkkinä muille, joilla kamera ei ole mahtunut!
- Rovaniemi, Finland - ()

Kamerainnerväska Nikon och Sony

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Allmänt:

Skydda din kamera med denna högkvalitativa innerväska. Passar för Nikon och Sony SLR men den kan eventuellt rymma andra märken också. 

 

Specifikationer:

Färg: Svart