Sladdskalare i miniformat
Man kan aldrig veta när en sladd lossnar och kanske den behöver skalas innan den kan anslutas igen. Med en sladdskalare i fickstorlek står du inte där med tummen mitt i handen!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-10-11)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-10-11)

Våra kunders produktvideor

5/5 Väldigt liten o. användbar skalare, som får rum i plånboken eller fickan.

Billig o. användbar till minipris. Kan rekas tiil andra.

M.V.H. Torsten
- Bettna, Sweden - ()
5/5 Tosi näppärä ja pieni kaapelin hommaan, voi kuoria monta eri kaapelia. Sopii aivan 0.5 pienet langat. Sopii taskuun on aina mukana minne pitää mennä korjata pieniä.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Lelulta näyttää ja lelu se myös on..jos parempaa ei ole ,niin tälläkin saa johdon kuorittua. Ei ole ammattilaisen, eikä oikein harrastajankaan vekotin!
- Liedenpohja, Finland - ()
5/5 Johtokuorin vaikuttaa päällisin puolin toimivalta tuotteelta. Vielä en ehtinyt sitä testaamaan. Päällisin puolin tarkastelin. Hieman jäi epäilyttämään miten tämä kestää pakkasta. Eli jos käyttää ulkona kylmemmässä säässä.
- Pyhäjoki, Finland - ()
5/5 harraste käyttöön juuri sopiva johdon kuorinta apulainen ei tarvi apikopihtejä joka paikkaan tunkea kun tuo mahtuu pieneenkin väliin kohtuudella.
- Ylivieska, Finland - ()
4/5 Ihanan pieni ja toimivanoloinen johtokuorin. Helppo säilyttää kokonsa vuoksi, mutta toisaalta ehdin jo hävittämään tämän muutamaan kertaan, kun on niin pieni ja kevyt.
- Mäntsälä, Finland - ()

Sladdskalare i miniformat

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

En liten och behändig sladdskalare som ryms fast i plånboken eller i den minsta av fickor. Trots sin ringa storlek har verktyget olika öppningar för olikt grova sladdar och skalaren fungerar utmärkt trots sitt avskalade utseende.