Minimal fickkniv "Necker"
En elegant fickkniv av modell Necker som enkelt bärs runt halsen eller i fickan. Passar utmärkt för gravyrarbete, fruktskalning eller andra mindre uppgifter.

Våra kunders produktvideor

5/5 Mahottoman kätevä pieni veitsi! terä on terävä ja hyvän muotoilun ansiosta siitä saa tukevan otteen. Aivan loistava tuote mm. pakettien varovaiseen availuun. Veitsi sopii tuppeen mainiosti ja suojaa vahingoilta ja terän tylsymiseltä! suosittelen!
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Pieni veitsi nahkapussukasssa. Mahtuu itsellä juuri jämäkästi etusormeen. Tämä riippuu tietenkin ihan henkilöstä. Eipä paljoa käyttökohteita. Makkaratikun vuoleminen onnistuu ja muut pienet vuoluhommat. Veitsi ei ole hirveän terävä, joten se kannattaa teroittaa. Mikäli tämä on mahdollista ja aiot sillä jotain vuolla. Halpa hinta. Vaikka vain koristeeksi.
- Hankasalmi as, Finland - ()
4/5 Kätevä pieni veitsi, joka kulkee kaulassa mukana niin että sitä ei huomaakkaan. Varsin tylsä oli joten joutui teroittamaan, mutta terävänä oivallinen pakettien ja kirjeiden avaamiseen
- Imatra, Finland - ()
3/5 Pakettien availuun ok. Hieman tylsä, mutta teroittamalla löytyy enemmän käyttökohteita. Hyvä hätävaraveitsi retkirepussa. Tuote vastasi odotuksia, laatu on hinnan mukainen.
- Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Kynsiveitseä en ole juurikaan kynsiin käyttänyt mutta moneen muuhun esim vaikka makkarapaketin aukasuun. Terän kun vaan teroittaa ensin niin sillä voi aukoa vaikka kaikenlaisia paketteja. Se on myös mainion keittiöapulainen ei tarvitse liata mitään isompaa veitseä ja tuon voi kokonsa puolesta pitää aina helposti saatavilla ja helppo puhdistaa. Tuote oli paljon parempi mitä odotin. Retkeily käyttöön laitan vaan pidemmän hihna niin saan se kaulalle roikkumaan, teräsuojassa on monta reikää valmiina vain pidempi naru "puuttuu". Hyvä ostos.
- Kotka, Finland - ()
4/5 oli mitä luvattiin eikä ollu kallis. tylsä terä on valmiina. mihinkään en oo käyttäny tuossa se peilin kulmassa roikkuu. kait sillä jotain paketteja voi aukoo.
- Sotkamo, Finland - ()

Minimal fickkniv "Necker"

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Fickkniv i miniatyrformat som enkelt bärs runt halsen eller handleden tack vare den medföljande knivslidan. Det lilla, bara några centimeter långa bladet, passar naturligtvis inte för några omfattande träslöjdsprojekt, men det är bra vid gravyr eller till exempel för att skala frukt. Dessutom är kniven otroligt elegant.