Minimal fickkniv "Necker"
En elegant fickkniv av modell Necker som enkelt bärs runt halsen eller i fickan. Passar utmärkt för gravyrarbete, fruktskalning eller andra mindre uppgifter.

Våra kunders produktvideor

4/5 Pieni veitsi nahkapussukasssa. Mahtuu itsellä juuri jämäkästi etusormeen. Tämä riippuu tietenkin ihan henkilöstä. Eipä paljoa käyttökohteita. Makkaratikun vuoleminen onnistuu ja muut pienet vuoluhommat. Veitsi ei ole hirveän terävä, joten se kannattaa teroittaa. Mikäli tämä on mahdollista ja aiot sillä jotain vuolla. Halpa hinta. Vaikka vain koristeeksi.
- Hankasalmi as, Finland - ()
4/5 Kätevä pieni veitsi, joka kulkee kaulassa mukana niin että sitä ei huomaakkaan. Varsin tylsä oli joten joutui teroittamaan, mutta terävänä oivallinen pakettien ja kirjeiden avaamiseen
- Imatra, Finland - ()
3/5 Pakettien availuun ok. Hieman tylsä, mutta teroittamalla löytyy enemmän käyttökohteita. Hyvä hätävaraveitsi retkirepussa. Tuote vastasi odotuksia, laatu on hinnan mukainen.
- Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Kynsiveitseä en ole juurikaan kynsiin käyttänyt mutta moneen muuhun esim vaikka makkarapaketin aukasuun. Terän kun vaan teroittaa ensin niin sillä voi aukoa vaikka kaikenlaisia paketteja. Se on myös mainion keittiöapulainen ei tarvitse liata mitään isompaa veitseä ja tuon voi kokonsa puolesta pitää aina helposti saatavilla ja helppo puhdistaa. Tuote oli paljon parempi mitä odotin. Retkeily käyttöön laitan vaan pidemmän hihna niin saan se kaulalle roikkumaan, teräsuojassa on monta reikää valmiina vain pidempi naru "puuttuu". Hyvä ostos.
- Kotka, Finland - ()
4/5 oli mitä luvattiin eikä ollu kallis. tylsä terä on valmiina. mihinkään en oo käyttäny tuossa se peilin kulmassa roikkuu. kait sillä jotain paketteja voi aukoo.
- Sotkamo, Finland - ()
5/5 Oikein näppärä veitsi mm. Pakettien availuihin.

Terä on vähän tylsä jo tullessaan,ja tätä teräähän ei saa teroitettua. On sitten niin pehmeää tavaraa.

Joten te jotka tilaatte tämän,niin älkää missään nimessä menkö tätä teroittamaan,se menee pilalle. Vaan tyytykää siihen terävyyteen missä se teille toimitetaan.

Jollain jos tämän saisi karkaistua,niin varmaan sitten siitä saisi terävän.

Mutta muuten hyvä työnjälki ja koristeena menee aivan täysin 100-0.
- Kokkola, Finland - ()

Minimal fickkniv "Necker"

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Fickkniv i miniatyrformat som enkelt bärs runt halsen eller handleden tack vare den medföljande knivslidan. Det lilla, bara några centimeter långa bladet, passar naturligtvis inte för några omfattande träslöjdsprojekt, men det är bra vid gravyr eller till exempel för att skala frukt. Dessutom är kniven otroligt elegant.


Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter