Hub med dubbla 12V-uttag samt dubbla USB
Behovet av elektriska apparater som används i fordon ökar med nästan samma takt som myggorna på sommaren, och med denna hub kan du ansluta upp till 4st enheter samtidigt, från ett enda 12V-uttag.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jussi M.
    Jussi M. (2016-08-11)

4/5 Hyvä tuote lunastaa odotukset täysin .Laadukkaan tuntuinen kädessä ja toiminut moitteetta käytössä.Ratkaisee ongelmia ,jos autossa on vain yksi tupakansytytin virtalähde.Varsinkin tuo usb virtapistoke on hyvä olemassa.
- Kokkola, Finland - ()
5/5 Ostin Xiaomi Roidmi 2S FM-Lähetin BT international:a varten kyseisen haaroittimen, kun ei käynyt vanhat haaroittimet. Oli yllätykseksi 3 x tupakansytytin pistokepaikkoja katkaisijoilla vaikka oli tiedoissa 2 x.. Se helpotti minun käyttöä, kun tarvitsen kolme paikkaa yht aikaa. Siis On hinnaltaan edullinen ja tosi laadukkaan olonen. Ja tupakansytytin paikkojen välit on suuremmat , jonka johdosta käy leveämmät laitteet (esim. renkaidenpaine varoitin/näyttö)
- Tohmajärvi, Finland - ()
5/5 Olen käyttänyt sitä autossa. Hiukan isokokoinen, mutta löysin paikkansa kojelaudassa, johon liimasin kiinni.

Johtoa on riittävästi ja useammat pistokepaikat antavat valinnan varaa riittävästi. Erittäin hyvä ominaisuus on, että pistokepaikoista kolme saa virrattomaksi omilla kytkimillään.
- Valkeakoski, Finland - ()
4/5 Todella laadukas ja hyvän hinta- laatusuhteen omaava tuote. Toimii Xiaomin bluetooth lähettimen kanssa. Piuhan liitoskohdat ovat hyvin vahvistetut ja muovi on laadukasta mattapintaista. Harmillisesti tupakansytyttimeen laitettava pää on todella korkea eikä mahdu kyynänojan lokeroon tai keskikonsolilokeroon kansi kiinni.
- Espoo, Finland - ()
5/5 autoon laittanut tämän vaihdelaatikon viereen kaks puoli teipillä kiinni niin on lyhyt matka pistokkeeseen..hyvä käytännöllinen lisä pistoke ja missä on ups myös..
- Tuomikylä, Finland - ()
4/5 Ihan ok laite. Tarvittaessa saa usemman härpäkkeen kiinni. Minun tarpeisiin ihan riittävä. Mitään muuta tästä nyt en tähän osaa sanoa kun ei ole jokapäiväisessä käytössä ja muutenkin aika harvoin toistaiseksi tarvinnut.
- Pudasjärvi, Finland - ()

Hub med dubbla 12V-uttag samt dubbla USB

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Behovet av elektriska apparater som används i fordon ökar med nästan samma takt som myggorna på sommaren, och med denna hub kan du ansluta upp till 4st enheter samtidigt, från ett enda 12V-uttag.


Specifikationer:

  • USB-laddning: 5V, 2.1A + 1A
  • 2 x USB-portar
  • 2 x 12V-uttag
  • Enskilda strömbrytare för båda 12V-uttagen

 

Garanti:

6 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter