Digital stektermometer
Kockens hemliga vapen för perfekt grillat eller stekt kött är stektermometern.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jorma L.
  Jorma L. (2016-11-08)
 • Produktfoto av Sanna V.
  Sanna V. (2016-03-11)
 • Produktfoto av Sami T.
  Sami T. (2015-11-08)
 • Produktfoto av Sami T.
  Sami T. (2015-11-08)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-13)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-13)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Aila H.
  Aila H. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Aila H.
  Aila H. (2015-07-08)

Våra kunders produktvideor

5/5 Termometern är enkel att använda och verkar ge rimligt korrekta mätresultat även i en utsatt miljö. Hur länge den håller går ännu inte att säga. Priset är emellertid bra och man skulle mycket väl kunna köpa ett par stycken termometrar att byta mellan.
- Enköping, Sweden - ()
5/5 Ammatti käytössä on mittari ja hyvin on toiminut! Suomesta ihan ammattiliikkeistä ostanu vastaavia ja niissä monesti maksimi lämpö 250 (tässä 300). Huomaa toki että edullinen tuote on, napit vähä arvelluttavan näköisiä ja näyttö kans ei kovin viimeistellyn näköinen. Mut ei se maksanukkaan kun vajaa 1/4 siitä mitä monesti tälläiset maksaa. Toiminut nyt jo paljon paremmin kuin moni kalliinpi vehe mitä minulla ollut.Vähän hitaasti lämpötila nousee vaikka kokeilee huoneenlämpöinen mittari ja tökkää kiehuvaan veteen, niin kestä mittarilla aika kauan päästä lukemiin mihin sit pysähtyy. Eli jos tarkkoja asteita mittaa niin kannattaa mittari pitää kokoajan kiinni tuotteessa lämmittämisen ajan. Plussaa vielä tiivisteistä mitkä oli patteriluukussa! Nämä puuttuu useista kalliista(20-40€) mittareista. Ostan uuden samanlaisen jos vaan joskus entinen hajoaa!
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Helppokäyttöinen mittari ruokien ja juomien lämpötilan tarkistamiseen. Toimii hyvin myös huonelämpömittarina! Sanoisin että kyllä tällä saa ne pihvien ja paistien sisälämmöt tarkasti mitattua helposti ja varmasti.
- Kouvola, Finland - ()
3/5 Napit ottaa herkästi, joten useasti jäänyt päälle. Säilytän kuitenkin alkuperäisessä "putkessa" joten ei ota osumaa viereisistä keittiövälineistä. Näyttää lämpötilan suhteellisen nopeaan tahtiin, useinhan lämpötilan päivitysnopeus on melko puuduttavan hidasta, tässä ei. Ei mikään ihme kampe, mutta toimii. Jos haluaa laadukkaampaa mittaria niin osta sellainen.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Saa kypsennettyä lihan asteelleen juuri sopivaksi todella helppo käyttää lihasta saa aina maukasta mehukasta Näppärä mittari toi oli aivan loistava ostos toimii hyvin 10/10
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Tähän mennessä olen käyttänyt mittaria lähinnä veden lämpötilan mittaamiseen. Se toimii hyvin, vaikkakin oikean lämpötilan mittaamiseen menee hetki aikaa. Mittari tuntuu hieman heppoiselta laadultaan, mutta ajaa asiansa.
- Helsinki, Finland - ()

Digital stektermometer

★★★★★
★★★★★
36 Produktomdömen

Kockens hemliga vapen för perfekt grillat eller stekt kött är stektermometern. Denna termometer ger ett mycket precist värde, och passar perfekt för både bakning och matlagning, samt för att mäta både kalla och varma rätter.


Specifikationer:

Range: -50 ° C till + 300 ° C
Noggrannhet: ± 1 ° C (-20 ° C till + 80 ° C)
Batteri: 1 x 1,5 V knappbatteri
Längd: 10.5 cm

Garanti:

3 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter