Halsband änglavingar
The crystal necklace is an elegant, simple and classic accessories for the ladies.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jyri G.
    Jyri G. (2017-02-03)
  • Produktfoto av Jyri G.
    Jyri G. (2017-02-03)

4/5 Moneen tilanteeseen sopiva kaulakoru, onneksi tilasin näitä kaksin kappalein sain heti antaa ystävälle kun hän ihastui koruun , suosittelen myös muille...
- Vaajakoski, Finland - ()
5/5 Hienoa työtä! Vaikutti ihan toisen hintaluokan korulta ja kelpasi vaimolleni oikein hyvin. Tähän hintaan ostaisin (heh) vaimolleni enemmänkin koruja.
- Pohjankuru, Finland - ()
5/5 Tuote sopii arkeen että juhlaan. Hintaan nähden todella näyttävä koru joka ei tule ihan jokaisella tutulla vastaan. Vastasi odotuksia ja enemmänkin. Suosittelisin kaikille jotka arvostavat kauneutta eivätkä kalleutta koruissa. (puolison suusta) =)
- Heinola, Finland - ()
5/5 Hienot siivet. Annoin naiselle lahjaksi ja tykkäsi kovasti. Hyvä pienellä hinnalla saada toinen iloitsemaan, vaihtelu virkistää. Kyllä kelpaa tämän tuotteen hankkimista suositella.
- , keminmaa, Finland - ()
3/5 Riipuskoru aivan ihana.Voi käyttää niin juhlassa,kuin arkena. Kaulaketju ei yhtä laadukas, kuin itse riipus,ikä kullä näin on. Mut tilasin näitä heti kaksi, niin vaihdoin vahvemmat ketjut,jo toimii..Kiitos :)
- Tampere, Finland - ()
5/5 vaimo sai tämän lahjaksi. ja käytös päivittäin hinta ja laatu oli mitä odotin. suosittelen lahja ideaksi. edullinen ja käytännöllinen lahja naisystävälle.
- Sonka, Finland - ()

Halsband änglavingar

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Klassisk och elegant accessoar.