Xiaomi Mi Band 2 displayskydd
Detta smutsavvisande displayskydd håller din Mi Band 2 i toppskick!

5/5 Todella hyvä suoja näytönsuoja. Ehkä sen pitäisi kuulua ihan pakollisiin varusteisiin, sillä itse onnistun kävelemään aivan liian usein päin huoneiden kulmia rannekkeen näytön osuessa seinään tms. Monta kertaa olen huolestuneena nostanut käteni tarkistaakseni, että hajosiko. Ei naarmuakaan. Suosittelen lämpimästi.
Maarit L. - Turku, Finland - ()
3/5 En kai osannut asentaa oikein, toinen pää jäi kiinnittymättä ja väliin meni pölyä. Puhdistusliinat olivat kuivat, olisiko niissä pitänyt olla jotain puhdistusainetta?
Ilkka M. - Vanha-ulvila, Finland - ()
1/5 Muuten hyvä, mutta käytännössä käyttökelvoton tuote. Suoja on sopivan kokoinen ja varmaan myös laadukas, mutta siitä puuttuu käyttöpainikkeen reikä. Suojan ollessa paikoillaan käyttöpainiketta ei voi enää käyttää eli näyttöön ei saa näkyviin muuta kuin kellonajan rannetta kääntämällä. Jos suojassa olisi aukko painikkeen kohdalla olisi se toimiva.
Jarkko V. - Kuopio, Finland - ()

Xiaomi Mi Band 2 displayskydd

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

Xiaomi Mi Band 2 aktivitetsarmband har en liten 0.46" display med en liten knapp. Det är viktigt att skärmen hålls hel och fri från repor.

Detta displayskydd hjälper dig att hålla skärmen hel, ren och torr. Det stöter också bort fingeravtryck effektivare än displayen själv.

Se även:

Camo-armband
Färgrika armband
Laddningskabel


Specifikationer:

Medföljer:

  • 1 x Displayskydd

63 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 22 h 24 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter