OnePlus One flipcover
Stilfullt flipcover till din OnePlus One. Finns i flera färger.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Arto N.
    Arto N. (2016-08-26)

4/5 Tarvitsin uudet kuoret Oneplus Oneen ja mistään ei enää meinannut löytyä. Onneksi e-villellä oli, mutta miehisemmät värit loppu. Valitsin sitten keltaisen, joka olikin kultainen. Hieman ehkä bling-blingiä, mutta hyvin istuvat kuoret. Kansi kova ja hyvin näyttöä suojaava sekä avaa puhelimen näytön samoin kuin alkuperäinen suojakuori, eli ei tarvitse painella kytkimistä puhelinta päälle/pois. Olen tyytyväinen.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Toimiva ja hyvä tuote. Suojaa puhelinta erittäin hyvin kolhuilta. Laatu erinomainen hintaan nähden. Ostos oli erin omainen. Tuotetta voi verrata kalliimpiin suojakuorien laatuun on jopa parenpi.
- Järvenpää, Finland - ()
1/5 Minulle tuli sähköpostiviesti, jossa minua pyydettiin arvostelemaan tämä tuote. "Sinun on hyvä kirjoittaa arvostelu kuukauden sisällä siitä, kun olet saanut tuotteen. Sinulla on siis vielä kolme päivää aikaa kirjoittaa tuotearvostelu." Ihan kiva, etenkin kun tuote ei ole vieläkään minulle tullut. Ja kun olen kysellyt sen perään eilen, sain viestiä, että saattaa kestää kuusikin viikkoa toimituksessa. Tilasin tuotteen 25.12. ja nyt on 3.2. Elkää tilatko ainakaan, jos tarvitsette tuotteen pian käyttöön. :/
- Martinniemi, Finland - ()
1/5 miten voin arvorstella tuotetta jota en ole saanut tilaus numero on

71057811350 ONE+ONE 1 suojakuoret katsotaan miten käy ???

en kyllä suosittele
- Paimio, Finland - ()
5/5 One flip-suojakuori + 1 kpl suojakalvo tuli tasan kaksi viikkoa postituksesta.Tuote on tarkasti sopiva puhelimelle,hyvää silikonireunus,sekä jämäkät etu/takakannet.Lyhyehkön käytön jälkeen olen ollut tyytyväinen tuotteeseen.Näin voinkin suositella tätä lämpimästi muillekin.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Tuote on erittäin laadukas ja tyylikäs, myös hinta-laatusuhde on loistava. Tuotteen laatu tuli jopa hienoisena yllätyksenä, sillä aiemmat kokemukset vastaavan hintaluokan tuotteista olivat pettymyksiä. Pari aiempaa vastaavan hintaluokan flipcoveria on jo hajonnut, eivätkä ne kestäneet kuin joitakin kuukausia. Tuohon hintaan en usko saatavan parempaa tuotetta. Suosittelen ehdottomasti!
- Tampere, Finland - ()