Ophion Micro HDMI -kabel 1.5m
Ophion Micro HDMI -kabel 1.

4/5 Toimii moitteetta hybridilaitteen ja television välillä. Kuvan laatu on tasokas. Johto ja liittimet tuntuvat laadukkailta eivätkä halvoilta.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Halusin pitkän latausjohdon tässä se on. Hyvin pelittää. Jostain syystä puhelin ei välttäämättä edes yön aikana lataudu täysin pari kertaa jäänyt noin 50 % lataus syytä en osaa sanoa. Kangaspäällysteinen johto toimii hyvin, kun ei mene aina solmuun kuten perinteiset.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Loistava keksintö yhdistämään tabletti ja TV. Nykyisin vähemmällä käytöllä kotona kun on chromecast käytössä, mutta reissukäytössä säännöllisesti! Suosittelen!
- Pekola, Finland - ()
5/5 Puhelimesta telkkariin, mieluiten johdon kautta, parempi siirto kuin Bluetoothissa. Vaikuttaa ihan pätevälle, hyvän tuntuinen laatu, hinta ei päätä huimaa.
- Masala, Finland - ()
4/5 Ophion Micro HDMI -kaapeli 1.5m on ihan OK kaapeli. Toimii kuten pitääkin. Kamerasta televisioon kun pitää saada kuvaa niin tämä hoitaa homman. Hinta/laatusuhde on hyvä. Ei moitteen sijaa.
- Pori, Finland - ()
4/5 Tilasin kaapelin actionkameran liittämiseen TV:hen Johon se sopi kuin nenä päähän. Nyt voin isolta ruudulta katsoa livekuvaa, sekä kaikki videot joita tullut kuvattua. Hyvä ja halpa ostos.
- Luumäki, Finland - ()

Ophion Micro HDMI -kabel 1.5m

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Micro HDMI-kabel  av hög kvalitet från Ophion. Denna kabel behövs främst till actionkameror, men även till andra kameror samt mobiltelefoner och surfplattor när bilden ska överföras till TV:n.


Specifikationer:

  • Längd: 1,5m
  • HDMI-hane till Micro HDMI-hane

Medföljer:

  • 1 x Kabel

Garanti:

1 år