Samsung J5 displayskydd av härdat glas
Samsung J5 displayskydd av härdat glas

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Sari T.
    Sari T. (2016-07-21)

5/5 Toimii. Kestää. Puhelin,jossa suoja on lapsen käytössä. Puhelin ollut monessa mukana ja lasi suojannut kolhut. On semmoinen niinko pitiki. Rahoile vastinetta.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Tuote vastasi odotuksia täydellisesti. Helppo asettaa paikoilleen, hyvät käyttöohjeet. Puhelin on lapsen ja putoilee aik aajoin, mutta vielä ainakin ehjä :)
- Kellokoski, Finland - ()
5/5 Loistava hinta/laatusuhde! Asennusohjeet voisivat olla paremmat Olen käyttänyt vesillä ja metsäretkillä. Myös kuntoillessa sillä suojaa puhelimen kolhuilta ja suojaahan voi käyttää vaikka vedensuojapussissa. On pelastanut puhelimen monen monta kertaa. Kivijalkakaupassa nämä ovat aivan eri hinnoissa!!
- Riistavesi, Finland - ()
3/5 En tiedä pitäisikö karkaistun lasin joustaa mutta tämä ainakin taipuu kuten muovi! Tai sitten onkin muovia? Ei ole kallis ja oli helppo asentaa. Paketti oli asiallinen ja mukana oli puhdistuspyyhkeet. Toimitusaika oli luvatun mukainen.
- Lahti, Finland - ()
5/5 omassa käytössä ja useamman kerran betonilattialle pudonnut, mutta ehjänä säilynyt ! tämäkin hinta-laatusuhteeltaan aivan älyttömän hyvä, suosittelen !!
- Turku, Finland - ()
4/5 Samsung galaxy j5:n näytönsuoja, helppo asentaa ja pakkauksen mukana tuli kaikki tarvittavat. Käytössä huomaamaton ja naarmuuntumaton.

Suosittelen.
- Katinala, Finland - ()

Samsung J5 displayskydd av härdat glas

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

Glöm repiga skyddsfilmer av plast och upptäck fördelarna med ett extra lager glas ovanpå skärmen!

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt, och tillsammans med vilket annat fodral som helst!

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen mycket väl mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.


Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter