GoPro Teleskopskaft
Teleskoparmen gör det lättare att ta selfievideor men kan också vara ett bra komplement för att filma i trånga utrymmen eller för att filma runt hörnet.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Miska L.
    Miska L. (2015-11-09)
  • Produktfoto av Miska L.
    Miska L. (2015-11-09)

Våra kunders produktvideor

5/5 Käytän tätä melkein aina kun teen vidoita. Saan helposti siihen kännykän tai sjcamin kiinni. Teleskooppia on helppo käsitellä ja en ole huomannut mitään negatiivistä sitä käyttäessä. Suosittelen jos tarvitsee selfiekeppiä ostaa.
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Muutamalla lomalla tullut käytettyä, rantakäyttöön ei ole edes tarkoitettu joten sen takia ei ehkä kätevin rannalla. Hiekanmurut häiritsevät luonnollisesti varren toimintaa mutta yllättävän hyvin toimii vedessäkin! Teleskooppi on tarpeeksi pitkä mutta olisin toivonut sen olevan vielä hieman pienempikokoinen, jotta se mahtuisi pienempään tilaan kuljetusta varten. Kätevä, tekee mitä lupaa!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin ja korvaa kyllä aidon gopro tikun. Alkuperäinen pää ei vain kestänyt edes siihen saakka, että olisin päässyt kameran kanssa testaamaan. Sain kuitenkin rakennettua liiman ja ruuvin kanssa tästä oikeinkin kätevän tikun. En toki voi suositella, koska ei kestänyt ollenkaan käyttöä ilman fiksausta. :(
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Pieneen kokoon menevä teleskooppivarsi joka on myös tosi kevyt ja eikä välitä vedestä mitään. Tuolla olenkin kuvannut vedenalaista maailmaa. Laadukkaan oloinen heti kättelyssä. Hinta kodallaan laatuun nähden. Suosittelen.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Tuote tuli veljelle käyttöön. Ei ole valittanut joten hintaansa nähden erinomainen varsi. Toimii käsittääkseni hyvin edelleen liki vuosi ostosta.
- Luusua, Finland - ()
5/5 Jatkovarreksi kamerantripodille hankin, ja myös vähän erikoisempia klippejä varten. On tehnyt hommansa juurikin niin hyvin kuin toivoin. Saa aika hienon kuvakulman esim junnujen pelejä varten kun vähän saa nostyettua kuvakulmaa. SJ4000wifin kanssa varsinkin pätevä, kun voi sitten omasta puhelimesta koko ajan katsoa ettei kuvaa pelkkää tyhjää.
- Espoo, Finland - ()

GoPro Teleskopskaft

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Teleskoparmen gör det lättare att ta selfievideor men kan också vara ett bra komplement för att filma i trånga utrymmen eller för att filma runt hörnet. Gjort av  robust ABS-plast och går att justera i tre olika längder, från 33 till totalt 93cm. Fästet för kameran är bestyckat med kulled så att du kan justera vinkeln exakt som du vill ha den. Passar för GoPro Hero, Hero2, Hero3, Hero3 + Hero 4 och Diel SJ4000 och SJ5000 modellerna.


Specifikationer:

  • Material: ABS
  • Längd: 33-93 cm

Produkten är ett tillbehör

Medföljer:

  • 1 x Teleskopskaft

Garanti:

3 månader