OnePlus 2 flipcover med kortfickor
OnePlus 2 flipcover med kortfickor

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Emma S.
    Emma S. (2016-10-21)
  • Produktfoto av Emma S.
    Emma S. (2016-10-21)

4/5 Minulla ei ole OnePlus2 puhelinta, mutta ostin 5,5" sopivaan puhelimeen. On paljon valinnanvaraa, tämän tilasin kun on korttipaikatkin ja voi laittaa rahaa. Kätevää kun ei tarvitse olla kaksi kukkaroa korteille ja puhelimelle ja halpa.
- Vehmersalmi, Finland - ()
5/5 Hyvä suojaa puhelinta hyvin, sekä puhelin istuu hyvin paikoilleen. Laatu kestävää, minulla jokapäiväisessä käytössä. Ostokseni ei ollut turha. Kallis puhelimeni "turvassa" ! Suosittelen!
- Vilppula, Finland - ()
3/5 Tuote on hinta-laatusuhteeltaan ok. Käyttöönotosta kolme viikkoa, ja suojakotelon muoviosa alkaa halkeilla tarpeeksi monta iskua saatuaan (puhelinta paikallaan pitävä muoviosa on suht kovaa muovia). Nyt tilaamisesta on mennyt 2 kk ja suojakotelo on edelleen hyvässä käytössä. Muotoilultaan hyvä, mukava kädessä. Suojakotelo kasvattaa tietysti puhelimen kokoa taskussa vähän. Kotelo pysyy yleisesti paikallaan, paitsi jos on hajonnut vasemmasta laidasta tarpeeksi.
- Orimattila, Finland - ()
2/5 Halusin eri tuotteen. Sain tämän koska haluamani tuote oli loppunut. Ihan toimiva, puhelimen koko kasvaa kuitenkin liikaa. Nykyään käytän ilman kuoria. Muoviosat liian kovaa muovia, alkavat hajoamaan aika äkkiä.
- Nurmijärvi, Finland - ()
3/5 Tuote on hintaansa nähden oikein hyvä. Materiaali ei välttämättä kestä kovin kovaa käyttöä, eikä pitkään. Puhelin pysyy hyvin kuoressa kiinni, mutta kortteja en säilyttäisi siinä. Jos haluaa laatua, suosittelen nahkaista koteloa, mutta jos haluaa päästä halvalla, niin oikein mainio valinta!
- Saarensalmi, Finland - ()
5/5 Tuote vastasi kuvausta. Toimitus tapahtui sovitusti. Hinta/laatusuhde hyvä. Suojakotelo on helppokäyttöinen ja se palvelee erinomaisesti puhelimen päivittäisessä käytössä.
- Lahti, Finland - ()

OnePlus 2 flipcover med kortfickor

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

Mycket praktiskt fodral till din Oneplus 2. Har flera fickor för kreditkort samt större ficka för sedlar och biljetter. Tillverkat av syntetiskt läder av god kvalitet.