OnePlus 2 flipcover med kortfickor
OnePlus 2 flipcover med kortfickor

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Emma S.
    Emma S. (2016-10-21)
  • Produktfoto av Emma S.
    Emma S. (2016-10-21)

4/5 Minulla ei ole OnePlus2 puhelinta, mutta ostin 5,5" sopivaan puhelimeen. On paljon valinnanvaraa, tämän tilasin kun on korttipaikatkin ja voi laittaa rahaa. Kätevää kun ei tarvitse olla kaksi kukkaroa korteille ja puhelimelle ja halpa.
- Vehmersalmi, Finland - ()
5/5 Hyvä suojaa puhelinta hyvin, sekä puhelin istuu hyvin paikoilleen. Laatu kestävää, minulla jokapäiväisessä käytössä. Ostokseni ei ollut turha. Kallis puhelimeni "turvassa" ! Suosittelen!
- Vilppula, Finland - ()
2/5 Halusin eri tuotteen. Sain tämän koska haluamani tuote oli loppunut. Ihan toimiva, puhelimen koko kasvaa kuitenkin liikaa. Nykyään käytän ilman kuoria. Muoviosat liian kovaa muovia, alkavat hajoamaan aika äkkiä.
- Nurmijärvi, Finland - ()
3/5 Tuote on hintaansa nähden oikein hyvä. Materiaali ei välttämättä kestä kovin kovaa käyttöä, eikä pitkään. Puhelin pysyy hyvin kuoressa kiinni, mutta kortteja en säilyttäisi siinä. Jos haluaa laatua, suosittelen nahkaista koteloa, mutta jos haluaa päästä halvalla, niin oikein mainio valinta!
- Saarensalmi, Finland - ()
5/5 Tuote vastasi kuvausta. Toimitus tapahtui sovitusti. Hinta/laatusuhde hyvä. Suojakotelo on helppokäyttöinen ja se palvelee erinomaisesti puhelimen päivittäisessä käytössä.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Muovi mihin puhelin tulee kiinni murtuu helpostin jos sen tiputtaa lattialle. Eli vähän liian kovaa muovia minusta. Tällä hetkellä puhelimessani erimallinen suoja missä muovi on pehmeämpää eikä näin ollen ole mennyt rikki. mutta muuten täyttää tehtävänsä.
- Turku, Finland - ()

OnePlus 2 flipcover med kortfickor

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

Mycket praktiskt fodral till din Oneplus 2. Har flera fickor för kreditkort samt större ficka för sedlar och biljetter. Tillverkat av syntetiskt läder av god kvalitet.