Glasögonhållare
Med denna hållare vet du alltid var du har dina glasögon eller solglasögon.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Timo V.
    Timo V. (2015-08-30)
  • Produktfoto av Timo V.
    Timo V. (2015-08-30)

Våra kunders produktvideor

5/5 Toimii ja pysyy hyvin.Nyt on varalasit pelkääjänpuolen aurinkosuojassa mukana kokoajan ja eivät naarmuunnu missään kotelossa.Helppo ottaa käyttöön, jos joku unohtanut lasit.Toimii kaikille silmälaseille.Ihan kestävän tuntuinen rakenne, vaikka muovia.Suosittelen.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Kuorma-autoissa toimii paremmin kuin henkilöautoissa.

Omassa autossa piti laittaa palikka välii jotta pysyy tiukasti kiinni.

Ihan suhteellisen kätevä käyttää, vielä sorminäppäryyttä klipsin kanssa kaipaa. Eipähän kolise aurinkolasit enään kotelossaan.
- Kuhmoinen, Finland - ()
3/5 riippu paljolti laseista että pysyykö kiinni näissä. itsellä pilottilasit, hieman tahtoo josksu lipsua pois. Paksumpisankaiset ei edes saata mahtua väliin.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ajaa asiansa mainiosti. Pienen harjottelun jälkeen onnistuu käyttökin yhdellä kädellä kätevästi. Hinta-laatusuhde on tuotteessa ihan kohdillaan. Ohutsankaiset lasit eivät ehkä niin tukevasti kiinnity, mutta nekin pysyvät kyllä telineessä. Voin suositella.
- Viitasaari, Finland - ()
4/5 Olen aiemmin tilannut vastaavan tuotteen kalliimmalla hinnalla vaimon autoon. Nyt tilasin tämän itselle. On meinaan niin maan perusteellisen hyvä vehje. Aina on aurinkolasit käden ulottuvilla, eikä tartte ettiä mistään hanskalokerosta. Suosittelen!
- Lohiluoma, Finland - ()
4/5 Ei enää pyöri aurinko tai muut lasit autossa holtittomasti. Kätevä on ollut, suosittelen. Hieman liikkuvasiata sorttia aurinkolipassa mutta ei vielä ole tippunut alas.
- Ummeljoki, Finland - ()

Glasögonhållare

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

Allmänt:

Med denna hållare vet du alltid var du har dina glasögon eller solglasögon. Perfekt i bilen eller på resan.

 
 

Specifikationer:

  • Storlek: 7.5x4cm