iPhone5 SIM-klippare
En SIM kortsklippare med vilken du kan klippa en normal eller micro SIM till att passa din iPhone eller andra Nano-SIM användande produkter.

4/5 Laitteella leikattu tähän mennessä kaksi sim korttia, molemmat leikkaukset onnistuneet ihan hyvin. Leikkurin puristaminen vaatii jonkin verran voimaa, johtuen varmaan laitteen pienestä koosta. Laitteen laatu ei varmaan jatkuvaan käyttöön ole riittävä, mutta muutaman simin tuolla kyllä leikkaa.
Tukima - Viinijärvi, Finland - ()
4/5 Toimii kyllä pienen harjoittelun jälkeen. Aluksi saattaa vaatia vähän totuttelua eikä ole heti täysin selkeä "käyttöjärjestelmältään", mutta kun jutun jujun tajuaa, niin toimii oikein kivasti. Eikä tarvitse lähteä liikeeseen vaihtamaan pienempään sim-korttiin.
Pasi S. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Minulla on ennestään leikkuri, jossa ei ole nanoleikkausta. Nyt on molemmat samassa. Nykyään toisaalta alkaa kaikissa sim-korteissa olla kolmen kortin mahdollisuus. Kaikki koot sisältyvät esim. pripaid pakkaukseen. Laadukkaan tuntuinen laite.
Markus R. - Viiala, Finland - ()
1/5 Tuotetta on hankala arvoida, koska en ikinä saanut oikeaa tuotetta postissa :) tilalle siis tuli micro-sim leikkuri adaptereineen, jota en ole päässyt testaamaan.
Jenna S. - Reila, Finland - ()
4/5 samanlainen nanosim leikkuri kuin muutkin mutta halvemmalla
Esko M. - Padasjoki, Finland - ()
5/5 Hoiti hommansa kuten pitikin. Leikkurin laatu hyvä ja mukana tulleet SIM korttiadapterit ovat hoitaneet tehtävänsä mitä ei ole voinut sanoa kaikista vastaavista tuotteista.
Kalle M. - Helsinki, Finland - ()

iPhone5 SIM-klippare

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

 

En SIM kortsklippare med vilken du kan klippa en normal eller micro SIM till att passa din iPhone eller andra Nano-SIM användande produkter. Mycket prisvärd och bra produkt. 


Garanti:

1 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter