Voodoo dockan -Knivset
Voodoo dockan -Knivset

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ott R.
    Ott R. (2015-07-28)
  • Produktfoto av Ott R.
    Ott R. (2015-07-28)

Våra kunders produktvideor

5/5 hyvä ostos! Kaikki tarvitsemasi veitse samassa tyylikkäässä telineessä. Käteen hyvn tuntuiset teräksiset veitset ovat todella teräviä ja pysyvät hyvin terässä. Suosittelen lämpimästi tämän tuotteen ostamista. Mukava piristys keittöön.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 ostin lahjaksi ja tästä tykättiin, yllättävän hyvät terät, terät ollut käytössä usean kerran, eivätkä hajoa helposti. teroitustakaan ei ole vielä vaatinut. Suosittelen!
- Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Hiukan suurempi kuin odotin, mutta hyvin mahtuu pöydälle esille. Veitset laadukkaita ja todella teräviä. Näyttävä teline, jossa veitset kätevästi tarjolla aina kun niitä tarvitsee.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Tuote on hinta-laatusuhteeltaan ihan ok. Veitset tuntuvat hoitavan tehtävänsä, vaikka hieman terävämmätkin voisivat olla. Itse teline ei ole kovin kummoinen laadultaan, mutta on se kieltämättä katseen vangitsija ja sopii keittiööni ainakin tosi hyvin. Krominen väritys tuli positiivisena yllätyksenä, kun sivuilla luvattiin vain mustaa tai punaista. Pari pientä lohkeumaa telineen pinnassa tuo pisteitä alas.
- Turku, Finland - ()

Voodoo dockan -Knivset

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Snyggt knivset som passar bra i det moderna köket. 5st knivar i rostfritt stål samt ställning i form av en docka medföljer.


Specifikationer:

  • Storlek: 28 x 18 x 36 cm
  • Levereras i slumpmässiga färger (Svart, röd eller förkromad docka)

Garanti:

6 månader