Radiostyrd R/C dumper
Stor radiostyrd dumper med ljus- och ljudeffekter samt fullt ut manövrerbar som en riktig dumper.

4/5 Laitevielä laatikossa odottamassa kesävieraita.Mutta testattu on lataukset ja toiminnat.Aivan mieluinen leikkikalu pikkumiehelle ja vähän isomallekin pojalle.Laitteelle voi olla käyttöä myös jossakin muussa tavaran jakelussa pihan alueelle vaikka kytkettynä videokameraan autoon ja sitten voidaan katsoa kuinka liikennöinti onnistui.Ei paha hintainen ominaisuuksinsa nähden,toivottavasti kestää edes tämän suven.
- Sotkamo, Finland - ()
4/5 Ostin RC-maansiirtokoneen pojanpojalle 5-vuotissynttärilahjaksi ja hän oppi ajamaan autoa todella nopeasti. Oli mieleinen lahja. Yllätyin että ohjaus tapahtuu vetävien pyörien etupyörien nopeuden säädöllä eikä kääntyvillä etupyörillä kuten tavallisissa radio-ohjattavissa autoissa.

Toimii hyvin, mutta akkujen lataus on hieman hankalaa, kun joutuu ruuvaamaan kannen irti ja irroittamaan akut autosta ennen laturiin kytkemistä.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Auto toimii ihan hyvin. Ohjaus on vähän hankala, kun ei ole kääntyviä pyöriä. Laturi on surkea. Ei oikein käy nykyaikaisiin pistorasioihin suomessa. Vois myös olla valo mikä ilmaisee milloin akku on täysi. Nyt vain palaa punainen led koko ajan.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Tuote vaikuttaa erittäin lupaavalle! Aino miinus on että laturi ei passaa suomalaiseen pistorasiaan ilman adapteria.... pojat ei malta oottaa kun pitääni ruveta hommaan adapteri.
- Pulkkila, Finland - ()
5/5 tilasin RC kaivurin sitä ei kuulunut määräikaan mennessä otin yteyttä sähkö postinkautta .e-ville vastasi suht nopasti tarjosi rahoja takaisin tai korvaa tuotetta päädyn RC maansiirtokoneseen ja ihan nopeasti tuli postita ilmoitus paketin noutamisesta.hain maansiitokoneen ja kokeilin toimi loistavasti tosi hyvä hinta laatu suhde.
- Turku, Finland - ()

Radiostyrd R/C dumper

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Stor radiostyrd dumper med ljus- och ljudeffekter samt fullt ut manövrerbar som en riktig dumper.

Flaket kan lyftas och sänkas och den går både framåt, bakåt samt svänger.

Levereras med ett laddningsbart batteri.


Specifikationer:

Storlek: 40,7 x 21 x 18cm

Produkter du kanske är intresserade av: