Radiostyrd grävmaskin
Fullt manövrerbar grävmaskin som är ypperlig i exempelvis sandlådan eller inomhus.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero K.
    Tero K. (2015-11-04)

Våra kunders produktvideor

4/5 Annoin lapsenlapselleni joululahjaksi. En ole vielä kuullut kommentteja sen toimivuudesta. Hinta, laatusuhde tuntuu hyvältä. Oli hyvä ostos.
- Hamina, Finland - ()
5/5 Tuote vastasi odotuksia ,toimii moitteetta niin kuin kaivinkone kuuluu toimivan,iso ääninen musiikki,teippaamalla kaijutin niin hiljenee.

Akun kesto hyvä,kaiken puolin hinta laatu sude kohdallaan.
- Suomussalmi, Finland - ()
3/5 No ihan leluhan tämä on ja siitä on saanut monet naurut. Ihan sinänsä toimii, mutta ei tällä oikein esim legoja laatikkoon takaisin saa ainakaan kovin helposti. Harjoittaa aloittelevan rc-harrastajan ohjaustaitoja kyllä. Ja on kyllä hauska peli.
- Riihimäki, Finland - ()
3/5 Joo, vehje oli mukavan oloinen....

Ainoa vika oli että telaketju tippui koko ajan päältä pois, joten palautin vehkeen. Harmi sinänsä koska muuten laite oli hauska.
- Tampere, Finland - ()
2/5 RC-telaketju -kaivuri käytännössä: leikkikaivuri ei vastannut odotuksiani, mutta mitä tähän hintaan voi odottaa :) . Kaivuri ei vastaa käytännössä ohjattavuudelta oikeaa kaivuria laisinkaan. esim puomin liikkeitä on tasan yksi. Lasku / nosto ovat kahden ohjausnapin takana, joista puomi tekee täysin saman liikkeen päinvastaisesti, johon integroitu kauha liikahtamaan kömpelösti. Kauhaa tai puominosia ei siis voi erikseen liikuttaa mitenkään. Kaivurin ei tietysti vastaa ohjattavuudeltaan muutenkaan oikeaa, mutta kauha olisi voitu laittaa oman napin alle / kaivuupuomi oman napin alle! Puomisto olisi tullut tehdä liikkuvaksi erikseen omista nappuloista...
- Tyrnävä, Finland - ()
5/5 Tuote on laadukkaan tuntuinen. Tuli lahjaksi pojalle. Kaikki pelaa ja toimii kuten pitääkin. Toinen odottaa jouluun toiselle lapselle. Ainoa miinus oli että pistokeadapterit puuttuivat.
- Kotka, Finland - ()

Radiostyrd grävmaskin

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Detta är varje liten pojkes dröm, en egen grävmaskin. Om du letar efter en present till en 10-år gammal pojke har du hittat helt rätt!

Fullt manövrerbar grävmaskin som är ypperlig i exempelvis sandlådan eller inomhus.

Har både ljus och ljudeffekter och även äldre personer är faschinerade av den i början :)

OBS! Levereras endast från det finska lagret på grund av dess storlek.


Specifikationer:

  • Storlek: 53 x 32 x 16,5 cm

Produkter du kanske är intresserade av: