Xiaomi Mi Band -extra armband
Utbytes armband till ditt Xiaomi Mi Band. Finns i flera färger. Gjort av allergivänlig silikon.

4/5 Ostin alkuperäisen rannenauhan tilalle, josta jonkun ajan käytön jälkeen hajosi lenkki, siitä jonkun aikaa katkesi koko nauha "älyosan" kohdalta. Tähän uuteen nauhaan oli tiukempi laittaa tuo "älyosa". Huono puoli tässä uudessa nauhassa(sininen) on se, että pinttyy tosi helposti. Muutoin tyytyväinen toistaiseksi, ehkä sekin säästää kulumiselta, että ei otettua ranteesta niin useasti kuin aiemmin. Suosittelen.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Nähtävästi tarvike tuote, kun ei ole täysin sopiva: keskusyksikön asettaminen rannekkeeseen on hieman hankalaa, kun on niin tiukka. Saattaa löystyä käytön myötä sopivammaksi.
- Kuopio, Finland - ()
2/5 Alkuperäinen ranneke hajosi muutamassa kuukaudessa. E-Ville lupasi uuden rannekkeen veloituksetta. Sen lähetys kesti yli kaksi kuukautta, koska lähetys ryssittiin monta kertaa eri henkilöiden toimesta. Ranneke ei ole kovin kestävä, mutta eipä hintakaan ole korkea. Ranneke kannattaa pitää mahdollisimman paljon "räpläämättä", sillä ohuen ohut kiinnike saattaa muuten murtua.
- Vaasa, Finland - ()
5/5 Hyvä vaihtoranne Xiaomi Mi Band aktiivisuusrannekkeelle. Tällainen kannattaa ostaa varastoon, niin ei aktiivisuudet jää mittaamatta, jos ranneke menee rikki. Aktiivisuusrannekkeen mukana tulleessa meni lenkki puolessa vuodessa rikki - toivottavasti tämä kestää pidempään.
- Kinkomaa, Finland - ()
4/5 Mitäs tästä nyt sanoisi. Alkuperäinen ranneke joka sopii keskusyksikön kanssa kuin valettu. Vanha ranneke kesti n. ½v. 10€ hinta mustalla värillä jäi hieman harmittamaan.
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
- Raisio, Finland - ()

Xiaomi Mi Band -extra armband

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Utbytes armband till ditt Xiaomi Mi Band. Finns i flera färger. Gjort av allergivänlig silikon.


Specifikationer:

  • Justerbar längd: 157-205mm
  • Material: Allergivänlig silikon

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter