Xiaomi Mi Band -extra armband
Utbytes armband till ditt Xiaomi Mi Band. Finns i flera färger. Gjort av allergivänlig silikon.

4/5 Nähtävästi tarvike tuote, kun ei ole täysin sopiva: keskusyksikön asettaminen rannekkeeseen on hieman hankalaa, kun on niin tiukka. Saattaa löystyä käytön myötä sopivammaksi.
Jarkko V. - Kuopio, Finland - ()
5/5 Hyvä vaihtoranne Xiaomi Mi Band aktiivisuusrannekkeelle. Tällainen kannattaa ostaa varastoon, niin ei aktiivisuudet jää mittaamatta, jos ranneke menee rikki. Aktiivisuusrannekkeen mukana tulleessa meni lenkki puolessa vuodessa rikki - toivottavasti tämä kestää pidempään.
Pasi V. - Kinkomaa, Finland - ()
2/5 Alkuperäinen ranneke hajosi muutamassa kuukaudessa. E-Ville lupasi uuden rannekkeen veloituksetta. Sen lähetys kesti yli kaksi kuukautta, koska lähetys ryssittiin monta kertaa eri henkilöiden toimesta. Ranneke ei ole kovin kestävä, mutta eipä hintakaan ole korkea. Ranneke kannattaa pitää mahdollisimman paljon "räpläämättä", sillä ohuen ohut kiinnike saattaa muuten murtua.
Olli S. - Vaasa, Finland - ()
4/5 Mitäs tästä nyt sanoisi. Alkuperäinen ranneke joka sopii keskusyksikön kanssa kuin valettu. Vanha ranneke kesti n. ½v. 10€ hinta mustalla värillä jäi hieman harmittamaan.
Jani S. - Savonlinna, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Marcus B. - Pargas, Finland - ()
5/5 Alkuperäinen ranneke kesti noin kolme-neljä kuukautta. Ensin meni sulkimen lenkki rikki ja sitten katkesi koko ranneke niitin etupuolelta. No nyt sain tilattua uuden ja otin halvimman värin.

On ihan piristävän sininen, jopa hiukan turkoosin vivahdusta. Hiukan on pitempikin kuin alkuperäien. En tiedä sitten mistä johtuu. No itselläni ei ihan kapeimmasta päästä ranne ole, menee kuitenkin juuri viimeiseen reikään ja voi ihan mukavasti käyttää. Pahitteeksi ei olisi, että olisi vielä hiukan pitempi, vaikka yhden reiän verran. Kädessä tuntuu ihan mukavalta. Suosittelen kyllä ostamaan, mikäli edellinen on mennyt rikki. Näin saa taas aktiivisuusrannekkeen käyttöön.
Kari V. - Oulu, Finland - ()

Xiaomi Mi Band -extra armband

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Utbytes armband till ditt Xiaomi Mi Band. Finns i flera färger. Gjort av allergivänlig silikon.


Specifikationer:

  • Justerbar längd: 157-205mm
  • Material: Allergivänlig silikon

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter