Multifunktions däcktrycksmätare
Förutom däcktrycksmätare har den ficklampa, säkerhetshammare, mattkniv och fickkniv!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tihomir S.
  Tihomir S. (2015-12-25)
 • Produktfoto av Sami E.
  Sami E. (2016-09-02)
 • Produktfoto av Sami E.
  Sami E. (2016-09-02)
 • Produktfoto av Mervi S.
  Mervi S. (2016-03-14)
 • Produktfoto av Mervi S.
  Mervi S. (2016-03-14)

Våra kunders produktvideor

5/5 Däcktrycksmättaren var väldig smidig och något jag rekommenderar till alla! Det bästa är ändå att den har flera funktioner så som ficklampa och fickkniv! För en sådan produkt var priset väldigt billigt!
- Jönköping, Sweden - ()
4/5 KElpo mittari, muiden toimintojen tarpeellisuudesta en osaa sanoa (turvavyöleikkuri, vasara ikkunan rikkomiseen jne) Tuskin tämä vekotin on käden ulottuvilla jos sattuu kolari ja auto katollaan tms ;D
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Laitteesta ei saa virtoja pois kokonaan, eli paristo kannattaa pitää erillään. Käytännössä toi on jäänyt vain hätätyökaluksi jos tarvitsee rikkoa ikkunaa tai katkoa turvavöitä.
- Varkaus, Finland - ()
4/5 Suht jämäkän tuntoinen muovisuudestaan huolimatta. Painemittari tuntuu olevan suhteellisen tarkka, Kulkee näppärästi kokoajan mukana auton hansikaslokerossa. Turvavyön leikkuria voi käyttää myös joidenkin pikkupakkausten avaamiseen hätätapauksessa :D
- Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Olen käyttänyt tuotetta mönkijän ja auton paineita mitaten. Tuote on hyvä kun siinä on muitakin paine vaihtoehtoja. Tuote on pieni joten se voi aina olla mukana. Lisäksi siinä on digitaalinen näyttö sekä vyö leikkuri ja lasin särkijä.
- Kiminki, Finland - ()
5/5 Hankin rengaspainemittarin autossa säilytettäväksi. Autossani on etupenkkien etuosassa säilytystaskut, johon mittari sujahtaa näppärästi odottamaan käyttöä.

Pikaisen testailun perusteella painemittaus pitää paikkansa (ja on luettavissa monella eri asteikolla). Laitteen laatu on varsin hyvä hintaisekseen.

Taskulamppu- ja ledvalotoiminto vaativat toimiakseen yhden AAA-kokoisen pariston. Painemittauksessa laite ottaa virtansa CR2032-kokoisesta nappiparistosta. Pakkauksessa mukana yksi ylimääräinen paristo ja yksi on asennettuna paikalleen.

Lasivasaran kärki on fiksusti taittuvaa mallia, jolloin ei vie ylimääräistä tilaa säilytyksessä. Vasaran puoleinen pää laitteesta vaikuttaisi omaavan riittävän massan lasin rikkomiseen tositilanteessa.

Kaikenkaikkiaan varsin hyvät ensivaikutelmat, jopa ylitti odotukseni! Ehdoton suositus auton yleisvarustukseksi.
- Pori, Finland - ()

Multifunktions däcktrycksmätare

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Denna digitala däcktrycksmätare mäter däcktrycket snabbt och exakt. Däckens lufttryck är viktigt att regelbundet kontrollera. För lite luft i däcket gör att det värms upp, och det är i sin tur anledningen till att däcket börjar slitas ut och bränsleförbrukningen ökar.

Detta är ett mycket mångsidigt verktyg för bilen, som förutom däcktrycksmätaren har ficklampa, säkerhetshammare, mattkniv och fickkniv! Alla dessa funktioner och möjligheter gör att detta är precis vad din bil behöver.


Specifikationer:

 • Funktioner: ficklampa, säkerhetshammare, däcktrycksmätare, mattkniv och en fickkniv. 

Medföljer:

1 x Multifunktionsverktyg

Garanti:

6 månader