Lysande skosnören
Tillverkade av hög-transparent TPU optisk fiber, LED-skosnören som avger ett starkt glödande ljus och har olika lysande lägen tillgängliga för dig att välja mellan.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Kirsi K.
  Kirsi K. (2017-04-27)
 • Produktfoto av Toni J.
  Toni J. (2014-11-23)
 • Produktfoto av Antti S.
  Antti S. (2014-08-19)

4/5 Saatiin tarjouksessa kahdet nauhat, niin sen suhteen ihan edulliset. Kengissä niitä ei kyllä ole vielä kokeiltu, kun nauhat ovat muovia. Lapset aikovat kyllä nyt vappuna käytää niitä koristeena kaulassa. Hyvin toimivat valot vihreissä nauhoissa, mutta sinisistä oli toisesta nauhasta nähtävästi paristo loppu. Ei olla vielä ehditty vaihtaa uutta, että olisi nähty toimiiko se ollenkaan.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 LED-kengännauhat olivat ihan yliveto juttu meidän nuorten mielestä. Ei siis mikään turha ostos ja löytävät ainakin kenkänsä! Hinta-laatusuhde kohdallaan ja ovat kestäneet ainakin vielä. kovaakin menoa. Pitänee tilata uusia kunhan vanhat eivät enää toimi. Olisivat varmasti ihan paikallaan vanhempienkin ihmisten kenkiin.
- Mänttä, Finland - ()
2/5 Nauhat ovat muoviset ja niiden laatu tuntuu melko heikolta. Valo tulee kahdesta ledistä, jotka ovat muovisessa osassa paristojen kanssa. Ei vastannut odotuksia.
- Jalasjärvi, Finland - ()
2/5 Todella paksut nauhat. Ei mahdu lasten lenkkareihin pujottamaan sekä solki jossa valon lähde sijaitsee on iso molisko ja nauhat pysyy siellä huonosti kiinni.
- Hietama, Finland - ()
5/5 Erittäin loistava keksintö kenkiin

näyt pimeäs hyvin ja värit ovat ihnania

hinta on hyvä

ja suosittelen pimeässä käyttämään lenkillä loistava turva

Hyvä ja yksin kertainen käyttää
- Tampere, Finland - ()
4/5 Hyvät ja toimivat tuotteet. Ja vain kekseliäisyys luo rajat niiden käytölle...koululaisen repun sivutaskuissa...opastevaloina vieraille syrjäisillä seuduilla...
- Keuruu, Finland - ()

Lysande skosnören

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Tillverkade av hög-transparent TPU optisk fiber, LED-skosnören som avger ett starkt glödande ljus och har olika lysande lägen tillgängliga för dig att välja mellan. Varje skosnöre fungerar ca 30 timmar i kontinuerlig drift, och ungefär 70 timmar i blinkande läge med endast ett 3V CR2025 litiumknappbatteri. Väderbeständig, tvättbar och hållbar design gör skosnörena Lämpliga för både inomhus-och utomhusaktiviteter. Levereras i tvåpack med ett par gröna snören och ett par blåa snören.

 


Specifikationer:

 • LED-ljus färg: blå och grön
 • Material: mjuk TPU optisk fiber och hårdplast
 • 3 arbetslägen för val: på, snabbt blinkande, långsamt blinkande
 • Varje skosnöre drivs av ett 3V CR2025 Lithium knappcell (ingår)

 

Medföljer:

 • 2 x Par skosnören

 

Garanti:

3 månader