Dubbel bilkamera
Med dessa dubbla kameror kan du antingen följa ett större område framåt alternativt vrida en av kamerorna till att filma bakåt.

4/5 Mycket bra produkt, enkelt att titta video i läsplatta.
- Närpiö as, Finland - ()
4/5 hyvä kamera kun laittaa eteen ja taakse kuvaamaan. toimii hyvin. Tässäkin tulee tuo käyttöikä vain nopeasti vastaan -ei kestä ihan mitä vain heittoja...
- Kotka, Finland - ()
3/5 Kameran asennus oli helppo. Toimii muuten, mutta automaattiasetuksilla toisen kameran kuva on liian tumma yökuvaukseen. Taaksepäinkuvaus ei minun autossani ole järkevää, kun takaikkuna on niin pieni. Kameroiden asettelu muodostamaan yksi yhtenäinen leveä laajakulmakuva on helppoa. Suosittelen kavereilleni!
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Kuvan laatu ei hääppönen, läpästä hajosi saranat alle viikossa. Kaksi erillistä suunnattavaa kameraa on kyllä hyvä ominaisuus.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Käyttöohjeet uupuu...
- Monninkylä, Finland - ()
4/5 Näppärä kamera tuplakuvan kanssa.Teline on tukeva ja käytettävyys helppoa. Hupaisaa kuvaa saa kun kuvaa kyydissä olevien ilmeet samalla kun toinen kamera kuvaa maastoa edessäpäin.
- Parainen, Finland - ()

Dubbel bilkamera

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

Även om ingen vill bli inblandad i en trafikolycka så är det mer sannolikt att vi alla kommer åtminstone vara vittne till en. När det uppstår en olycka utan vittnen kan det finnas två versioner av vad som faktiskt hände.


Garanti:

6 månader