Hopfällbara läsglasögon +1 - +4
Billiga och snygga hopfällbara läsglasögon. Perfekt när ögonen börjar bli trötta på att läsa den finstilta texten och huvudverken kommer krypande.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-16)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-16)
 • Produktfoto av Oksana L.
  Oksana L. (2014-12-01)
 • Produktfoto av Oksana L.
  Oksana L. (2014-12-01)

Våra kunders produktvideor

4/5 Hyvä kun löytyi lukulasit ja vielä +4 tehoiset. Juuri +4 tehot ei monesti löydy ja ovat kalliita. Ja nämä menevät pieneen tilaan. Aika näyttää kestääkö. Mukavan tuntuiset.
Jyrki K. - Vehmersalmi, Finland - ()
4/5 Tilasin lasit tilapäiseen käyttöön. Todella kätevät kun menevät niin pieneen kokoon. Vahvuudet eivät tietenkään ihan juuri oikeat, kun toinen silmä erilainen kuin toinen, mutta minun tarkoitukseeni ihan riittävät. Ei tarvitse kantaa isoa silmälasikoteloa mukana, joka kauppa- tai kirjastoreissulla.
Sirkka R. - Tampere, Finland - ()
3/5 Olen tilannut tuotteen jo kuukausia sitten. Jos ette muistaneet mistään mitään. Maksanut olen myös.

Vaikka tuote on halpahintainen,mutta haluan sen!!!
Markku V. - Nilsiä, Finland - ()
4/5 Edullinen hinta. Pieni säilytyskotelo, joka kulkee helposti mukana vyölle kiinnitettynä. Silmälasit taittuvat pieneen kokoon,. Hyvä matkamalli. suosittelen hankkimaan kestävät lukulasit, vahvoilla kehyksillä.
Janne R. - Kankaanpää, Finland - ()
4/5 Ostettu mukana kuljetettaviksi laseiksi takin taskuun tms. ja sinne lasit koteloineen mahtuvatkin erinomaisesti. Ns. markettilaseihin verrattuna saman hintaiset/hieman kalliimmat mutta myös laadukkaammat, pieni epäilys saranoiden kestävyydestä/ruuvien säilyvyydestä, mukana kuitenkin pieni ruuvari eikä näitä ole tarkoitus jatkuvasti käyttää.
Nika M. - Espoo, Finland - ()
5/5 Olin jo pitkään etsiskellyt taitettavia lukulaseja jakun nämä tulivat vastaan e-villen sivuilla, halusin heti tilata ne. Kotelo on hieno ja istuu vyöhön hyvin ja näin ollen taitetut lasit kulkevat aina mukana. Toki mukana oli myös kaulassa riiputtamista varten naru, lisäksi vara nenätyynyt, pehmusteen sankoihin ja vielä toinen kotelo, joten hintansa arvoinen,

Savonpoeka
Ari-vesa S. - Nilsiä, Finland - ()

Hopfällbara läsglasögon +1 - +4

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Snygga ihopvikbara läsglasögon. Läsglasögon är ett måste när ögonen börjar bli trötta på att läsa den finstilta texten och huvudverken kommer krypande.

Ju mer styrka på glasögonen, desto större blir texten, men samtidigt krävs också att ögonen är närmare texten för att bibehålla fokus. Välj därför glasögonstyrka enligt ditt eget behov, och köp eventuellt flera par, med olika styrkor till olika användningsändamål. 

Levereras med tillhörande fodral.


Medföljer:

 • 1 x Glasögon
 • 1 x Fodral

Garanti:

3 månader