Hopfällbara läsglasögon +1 - +4
Billiga och snygga hopfällbara läsglasögon. Perfekt när ögonen börjar bli trötta på att läsa den finstilta texten och huvudverken kommer krypande.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Raimo K.
  Raimo K. (2017-03-28)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-16)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-16)
 • Produktfoto av Oksana L.
  Oksana L. (2014-12-01)
 • Produktfoto av Oksana L.
  Oksana L. (2014-12-01)

Våra kunders produktvideor

5/5 Silmälasikotelo kulkee hyvin mukana, pakkauksessa tuli kaksi koteloa, ja ristiuraruuvitaltta sangan ruuvin kiristämistä varten. Silmälasit ovat lujaa tekoa, tuntuvat laadukkailta.
- Kuusamo, Finland - ()
4/5 Työlaseina käyttänyt, joka päiväisessä käytössä hiukan hankalan oloiset.

Mutta hinta laatusuhde kohdillaan

Jatkuva taittelu hiukan ärsyttävää

Mukaan tulee kaksi koteloa ja ruuvimeisseli millä voi korjailla muitakin laseja
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Hyvät kokoon taittuvat silmälasit, kahdella näppärällä kotelolla. Toinen suojakotelon laseineen voi kuljettaa laukussa, taskussa ym. Toinen kotelo ns vyölenkkiin kiinnitettävä esim työhousujenvyössä josta lasit saa näppärästi silloin kun tarvitsee. Lasit aivan laadukkaat ja menevät tosi pieneen tilaan silloin kun ei tarvitse. Mukana tulee vielä työkalu jolla ruuveja voi tarvittaessa kiristää ja toiset nenänvarren tuki/pehmusteet ja silmälasi pyyhe puhdistusta varten. Itse tilasin näitä kaksi kappaletta, harmi vain toisista laseista oli molemmissa laseissa halkeama.
- Pälkäne, Finland - ()
3/5 Olen tilannut tuotteen jo kuukausia sitten. Jos ette muistaneet mistään mitään. Maksanut olen myös.

Vaikka tuote on halpahintainen,mutta haluan sen!!!
- Nilsiä, Finland - ()
4/5 Hyvä kun löytyi lukulasit ja vielä +4 tehoiset. Juuri +4 tehot ei monesti löydy ja ovat kalliita. Ja nämä menevät pieneen tilaan. Aika näyttää kestääkö. Mukavan tuntuiset.
- Vehmersalmi, Finland - ()
4/5 Tilasin lasit tilapäiseen käyttöön. Todella kätevät kun menevät niin pieneen kokoon. Vahvuudet eivät tietenkään ihan juuri oikeat, kun toinen silmä erilainen kuin toinen, mutta minun tarkoitukseeni ihan riittävät. Ei tarvitse kantaa isoa silmälasikoteloa mukana, joka kauppa- tai kirjastoreissulla.
- Tampere, Finland - ()

Hopfällbara läsglasögon +1 - +4

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Snygga ihopvikbara läsglasögon. Läsglasögon är ett måste när ögonen börjar bli trötta på att läsa den finstilta texten och huvudverken kommer krypande.

Ju mer styrka på glasögonen, desto större blir texten, men samtidigt krävs också att ögonen är närmare texten för att bibehålla fokus. Välj därför glasögonstyrka enligt ditt eget behov, och köp eventuellt flera par, med olika styrkor till olika användningsändamål. 

Levereras med tillhörande fodral.


Medföljer:

 • 1 x Glasögon
 • 1 x Fodral

Garanti:

3 månader