Kaiwei smalt knäskydd
Stödet hjälper att skydda mot skador och stöder ett knä som redan råkat ut för en skada. Utmärkt för sporter som vandring, cykling, basket, tennis och badminton.

4/5 Ostin tuen hyppääjänpolven takia molempiin polviin. Tilasin kaksi samanlaista, tuli kaksi erilaista. Toinen hyvän tuntunen, toinen huonompi. Ei näistä itselle tuntunut apua olevan.
- Nokia, Finland - ()
4/5 Tällä tuella ei minulla ole ollut käyttöä tilasin useamman polvituen jotka ollut enemmän käytössä jospa tälle tuelle on kesällä enemmän käyttöä ei varmaankaan hikoile niin paljon kuin tukevammat tuet.
- Tervo, Finland - ()
3/5 Ihan hyvä tuote, mutta mun norsun kokoselle polven ympärykselle, vähän lyhyehkö hihna.

Oon konttaillu niin kotona kun kärrin lavalla ja toimii ihan hyvin
- Turku, Finland - ()
4/5 Ajaa asiansa, hieman jäykempää materiaalia kaipaisi lumpion kohdalle. Tämä on kuitenkin makuasia ja varmasti toimii käytössä.

Ei ole hinnalla pilattu hankinta
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Rasitusvamma kipuisella juniorilla jatkuvassa käytössä. Helppo käyttää ja pysyy hyvin paikallaan. Jos housut ovat tiukanlaiset, pystyy tukea käyttämään yhtä hyvin myös housujen päällä.
- Juornaankylä, Finland - ()
4/5 Yksi erittäin hyvä tuote , jonka teiltä löysin on ollut ehdottomasti tuo kapea polvituki, sillä olen saanut siitä apua erittäin huonokuntoiseen polveeni. Helppo käyttää ja ei rajoita kovin paljon liikkumista eikä näy housujen läpi, jos on ihan normaalit housut esim. verkkarit tai farkut yms. Tätä tuotetta voin suositella uillekin polvivikaisille,
- Haukkala, Finland - ()

Kaiwei smalt knäskydd

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Stödet hjälper att skydda mot skador och stöder ett knä som redan råkat ut för en skada. Utmärkt för sporter som vandring, cykling, basket, tennis och badminton.

 


Specifikationer:

  • Material: High Loop 30%, Airprene 30%, Coolfiber 25% Lycra 15%
  • Storleken passar för alla med knäomkrets mindre än 46cm
  • Längd: 50cm

 

Medföljer:

  • 1 x Kaiwei smalt knäskydd

 

Garanti:

3 månader