Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Fast knästöd
Fast knästöd med två eller fyra interna metallfjädrar för att få extra stöd. Stödet hjälper att skydda mot skador och stöder ömtåliga knän. Tre remmar hjälper dig att fästa knästödet på rätt plats.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mikael N.
  Mikael N. (2015-07-29)
 • Produktfoto av Mikael N.
  Mikael N. (2015-07-29)
 • Produktfoto av Timo T.
  Timo T. (2014-10-29)

Våra kunders produktvideor

5/5 Suosittelen kyllä tätä mikäli et halua maksaa samanlaisesta sellasta 50e suomessa.. hyvän tuen antaa ja pysyy kivasti paikoillaan. sivuttaistuki ei huippu ja jos on esim sivuristisidevamma niin voi olla ettei pidä tarpeeksi, mutta jos pientä väljyyttä on polvessa niin ajaa varmasti asian.
- Sulkava, Finland - ()
4/5 Laskettelussa vaivautunut polvi ei estä harrastusta tai

kävelyä kun tällä tukee. Saa sopivasti kireälle ja pysyy

oikeassa kohdassa ihan hyvin. Tukeva ja helppo asettaa.

Hintansa väärti ja enemmänkin......
- Kälviä, Finland - ()
3/5 Har inte hunnit använda skydden mer än några gånger. Kvalitén är ok gjorda i tjockt och ganska styvt syntetmaterial. Kardborrefästena fungerar väl och det går att spänna åt ganska bra. Däremot är passformen inte den bästa. Det känns ganska knöligt och drar åt på fel ställen. Det kan hända att detta blir bättre när man använt dom mer och slitit in dom på sitt eget knä.
- Borås, Sweden - ()
1/5 Arvostelu pitäisi kirjoittaa mutta tuotetta en ole saanut. yli 5 viikkoa kulunut lähettämisestä. Olisi kyllä tullut tarpeeseen.

vai lyhyenläntä arvostelu... en ole käyttänyt kun en ole saanut tuotetta. Tuote ei tunnu miltään, ei vastannu odotuksia kun en tiedä mitä odottaa. Hinta oli hyvä mutta laatua en tiedä. Ei kai niitä tuotteita kannata ostaa teiltä jos ne ei perille tule. Mulle tais jäädä viimeiseksi kerraksi.
- Vihtavuori, Finland - ()
4/5 Yksi koko kaikille ei ihan toimi. 13V hoikkapolviselle pojalle sopi paremmin Lidln S-kokoinen vastaava (tämäkin kyllä toimi jotenkuten). Mutta keskikokoisella miehellä tämä tukee ja toimii ja parin pesun jälkeen kuin uusi. Ei mikään ekstratukeva, jouset antaa aika vähän lisätukea sivutuunnassa, mutta auttaa, ja on mukava pitää kauankin päällä. Suoraan tarranauhoilla, ei kääntävää solkea. Saa muutettua kiristystä sopivaksi myös suuntaa vaihtamalla. Pysyy aika hyvin paikoillaan silikoniensa avulla. Parin tunnin treeneissä ei ehdi siirtyä, mutta toimistotyöpäivän aikana piti joskus korjata asentoa.

Tietty alkaa haista hikisenä, mutta näyttää kestävän pesua ja kuivuu nopeasti. Tarranauhat kunnolla kiinni ja pesupussiin, ettei ainakaan tarranauhat tartu muihin vaattaisiin. Tarranauhat on sen verran tuhdit, että voivat tehdä muuten tuhoa vaatteille.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Hinta-laatusuhde on hyvä. Tuki on sen verran tukeva, että sen kanssa pystyy kisaamaan ainakin sulkapalloa vaikka polvessa olisikin pieni vaurio. Tuki ei rajoita liikaa polven liikkuvuutta.
- Turku, Finland - ()

Fast knästöd

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Fast knästöd med två eller fyra interna metallfjädrar för att få extra stöd. Stödet hjälper att skydda mot skador och stöder ömtåliga knän. Tre remmar hjälper dig att fästa knästödet på rätt plats. Utmärkt för sporter som vandring, cykling, basket, tennis och badminton.


Medföljer:

 • 1 x Fast knästöd

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: