Läskburkskeps
Orkar du inte dricka hela burken på en gång, är detta produkten du behöver! Perfekt för barn, eller till stranden och solstolen för att förhindra flygfän från din läsk.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Justis V.
    Justis V. (2016-11-11)

4/5 Kiva tölkkihattu, tunnistaa omansa, eikä kärpäset pääse juomaasi. Ainoa vaihtoehto värivalinnassa oli toimittajan valitsema väri, ruskea... sellainen... ei kaunis.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hyvä pitämään ötökät kesällä pois juomasta kun et tykitä koko tölkkiä kertaistumalta. Ei tarvi syljeskellä amppareita kun on tämä!

Mukava pikkugadget pikkurahalla.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Mikäli tölkkijuoma jää kesken on varmasti hyödyllinen tuote. Jää napakasti kiinni, mutten ole vielä kokeillut kuinka esimerkiksi tölkissä hapot säilyvät. Toimii varmasti hintansa väärristi.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Tölkinkansilippis mukava mökkisaunassa, pitäen ampiaiset loitolla saunaoluesta. Tuote siis aivan oiva ja hinta passeli. Muistelen että ainostaan väri oli satunnainen ja sitä ei ostaessa saanut valita itse.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Tuote on ollut kotona enimmäkseen lasten käytössä, kun limpparitölkit jäänyt juomatta, joten ovat laittaneet tämän tölkinkansilippiksen tölkin päälle ennen jääkaappiin laittoa. Tuote on joustavaa silikonia ja sitä pitää painaa alaspäin, että se pysyy ilmatiiviisti tölkissä kiinni. Hinta on hyvä tällaiselle tuotteelle.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Mökillä aivan loistavia nää tölkkihatut. Ei mene kärpäset, ampiaiset ym öttiäiset tölkkiin. Pysyy napakasti paikallaan ja kuitenkin helppo irrottaa ja laittaa takaisin. Näitä pitää saada lisää. Paketissa saisi olla enemmän kuin yksi, Mieluiten vaikkapa 4 kpl/ 10 euroa olis minusta sellainen hyvä hinta. Joka hattu saa olla erivärinen, nythän ei tiedä minkä värisen hatun saa ja jos kaikki tulee samaa väriä, niin on vähän tylsä. tölkintunnistimena hattu toimisi myös kun olisi eri värejä paketissa.
- Helsinki, Finland - ()

Läskburkskeps

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Orkar du inte dricka hela burken på en gång, är detta produkten du behöver! Perfekt för barn, eller till stranden och solstolen för att förhindra flygfän från din läsk.


Specifikationer:

  • Material: Silikon

Medföljer:

  • 1 x Lock

Garanti:

3 månader