REMAX 3D härdat glas för iPhone 6/6s
Med detta displayskydd är din skärm skyddad från både smuts, repor och stötar, samtidigt som dina ögon är skyddade mot skadligt blått ljus från skärmen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Pasi K.
  Pasi K. (2017-08-20)
 • Produktfoto av Pasi K.
  Pasi K. (2017-08-20)

5/5 Tämmöinen näytönsuojan kuuluu olla. Tämä peittää myös näytön reunat joihin isku usein kohdistuu kun puhelin tipahtaa. Sinivalosuodatin on myöskin varmasti tarpeellinen etenkin paljon puhelinta tuiottavalla nuorella.
- Kajaani, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloinen, helppo laittaa. Suosittelen..................................................................................................................................................................................................
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Tuote sopi iphone 6s:ään loistavasti. Ei teräviä reunoja, koska ne ovat pyöristetyt. Vastasi odotuksia kyllä. Lasin suojakalvo ei meinannut millään ensin irrota, mutta hetken yrittämisellä lähti kuitenkin. Pakkaukseen ainakin oli panostettu, kova kirjamallinen laatikko, mikä oli pehmustettu sisältä.
- Järvenpää, Finland - ()
2/5 Tuote muuten ok mutta vaatii pehmusteet ympärilleen. Puhelin oli samassa taskussa rumpuavaimen kanssa sillä seurauksella että suojalasi rikkoutui. Ilman tätä karkaistua lasia puhelin ei ole kokenut mitään kolhuja. En voi suositella!
- Kurikka, Finland - ()
5/5 Hyvä ja käyttökelpoinen, suosittelen! Hinta hyvä, helppo asentaa, vaikka vaatiikin tarkkuutta. Toimitus oli nopea. Yöaikaan silmiä ei häiritse katsoa ruutua tämän ansiosta.
- Nousiainen, Finland - ()

REMAX 3D härdat glas för iPhone 6/6s

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars returrätt

Skyddar telefonens skärm från stötar och repor.
Ett skydd av härdat glas är ett effektivt sätt att hindra stötar, repor och vassa föremål från att skada telefonens skärm.

Tack vare de krökta kanterna på glaset passar det perfekt ovanpå telefonens skärm och det är mycket lätt att installera.

Displayskyddet har även inbyggt skydd mot skadligt blått ljus. Detta minskar den påfrestning som skärmen kan utgöra för dina ögon. Du kan alltså även stirra på din skärm i mörker!
 
Se även displayskydd av härdat glas för iPhone 6 plus/6S plus.


Specifikationer:

 • Material: Härdat glas
 • Hårdhet: 9H
 • Skydd mot blåljus
 • Tjocklek: 0.26 mm
 • Kompatibel med: iPhone 6 / 6s

Medföljer:

 • 1 x Skärmskydd

126 SEK Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)  

Liknande produkter