REMAX 3D härdat glas för iPhone 6/6s
Med detta displayskydd är din skärm skyddad från både smuts, repor och stötar, samtidigt som dina ögon är skyddade mot skadligt blått ljus från skärmen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Node
  Node (2017-12-30)
 • Produktfoto av Pasi K.
  Pasi K. (2017-08-20)
 • Produktfoto av Pasi K.
  Pasi K. (2017-08-20)

5/5 Tämmöinen näytönsuojan kuuluu olla. Tämä peittää myös näytön reunat joihin isku usein kohdistuu kun puhelin tipahtaa. Sinivalosuodatin on myöskin varmasti tarpeellinen etenkin paljon puhelinta tuiottavalla nuorella.
- Kajaani, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloinen, helppo laittaa. Suosittelen..................................................................................................................................................................................................
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Olen asentanut useita kalvoja kännyköihin. Tämän kohdalla en onnistunut täydellisesti. Vasen alakulma ei asettunut kuten pitäisi. Ilmaa en saa kokonaan kalvon alta pois. Tässähän on (poikkeavasti?) näytön reunoilla oleva kehys hieman koholla, joten tiukkaa yhtäjaksoista kiinni laittoa ei voi tehdä. Kalvo on mallikohteiden, joten se kokonsa puolesta on juuri oikea. Olen varma, että osaavampia kiinnittäjiä on paljon. Seuraavaksi ostan kalvon, joka on lasia. Jäykkä ja suojaa puhelimen näyttöä paremmin. Voin suositella tätäkin.
- Kerava, Finland - ()
4/5 Tuote sopi iphone 6s:ään loistavasti. Ei teräviä reunoja, koska ne ovat pyöristetyt. Vastasi odotuksia kyllä. Lasin suojakalvo ei meinannut millään ensin irrota, mutta hetken yrittämisellä lähti kuitenkin. Pakkaukseen ainakin oli panostettu, kova kirjamallinen laatikko, mikä oli pehmustettu sisältä.
- Järvenpää, Finland - ()
2/5 Tuote muuten ok mutta vaatii pehmusteet ympärilleen. Puhelin oli samassa taskussa rumpuavaimen kanssa sillä seurauksella että suojalasi rikkoutui. Ilman tätä karkaistua lasia puhelin ei ole kokenut mitään kolhuja. En voi suositella!
- Kurikka, Finland - ()
5/5 Hyvä ja käyttökelpoinen, suosittelen! Hinta hyvä, helppo asentaa, vaikka vaatiikin tarkkuutta. Toimitus oli nopea. Yöaikaan silmiä ei häiritse katsoa ruutua tämän ansiosta.
- Nousiainen, Finland - ()

REMAX 3D härdat glas för iPhone 6/6s

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Skyddar telefonens skärm från stötar och repor.
Ett skydd av härdat glas är ett effektivt sätt att hindra stötar, repor och vassa föremål från att skada telefonens skärm.

Tack vare de krökta kanterna på glaset passar det perfekt ovanpå telefonens skärm och det är mycket lätt att installera.

Displayskyddet har även inbyggt skydd mot skadligt blått ljus. Detta minskar den påfrestning som skärmen kan utgöra för dina ögon. Du kan alltså även stirra på din skärm i mörker!
 
Se även displayskydd av härdat glas för iPhone 6 plus/6S plus.


Specifikationer:

 • Material: Härdat glas
 • Hårdhet: 9H
 • Skydd mot blåljus
 • Tjocklek: 0.26 mm
 • Kompatibel med: iPhone 6 / 6s

Medföljer:

 • 1 x Skärmskydd

59 SEK Info om moms
Norm. 89
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 1 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter