head_value_propositions_1
head_value_propositions_2
head_value_propositions_3
Remax iPhone/Android snabbladdningskabel 1m
Kabeln är lämplig för alla enheter med antingen en microUSB -laddningskontakt eller lightningport.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Karri K.
    Karri K. (2016-06-10)

4/5 Näppärä piuha työrepussa. Lataus ja datan siirto onnistuu iPhonen ja micro-usb:llä varustettujen laitteiden kanssa yhdellä ja samalla piuhalla. Kätevää. Mielestäni todella laadukas tuote. 2 kpl tällaisia nähneet reissua jo pari kuukautta ilman mitään ongelmia. Kaapelin laatu estää myös sen kiertymisen sotkuun. Toimitettiin tukevassa peltikotelossa.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 laadukas piuha! metallinen johto joka vaikuttaa erittäin laadukkaalta..........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Äänekoski, Finland - ()
4/5 Kestävän ja laadukkaan oloinen kaapeli joka antaa lupaamansa määrän virtaa. Kestänyt jo useampia kuukausia käytössä baarin tiskillä. Lightning pään liittäminen vaatii hieman kärsivällisyyttä, mutta ei tunnu kärsivän hieman rajummastakaan käsittelystä.
- Piispanristi, Finland - ()
2/5 Itse johto on hyvä - litteä ja kestävä. Kaksoispää sen sijaan on vähän rimpula - iPhone-osio lähtee helposti irti, yhdessä johdoista varsinainen puhelimen sisään menevä osa napsahti poikki, ihan normaalikäytössä. Ajatuksena tuplapää on loistava - samalla johdolla voi ladata sekä puhelimen että vara-akun :) Lataus on nopeaa ja tehokasta, ja valot kertovat nopeasti missä mennään latauksen kanssa. Jos osaat käsitellä johtoa varovasti (varsinkin liittimiä), niin tämä saattaa olla ihan oiva kapistus - lasten käsissä ei ehkä niinkään.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Kätevä kahden eri pistokkeen pää. Ainoa miinus on, et tämä vaikeuttaa langattoman laturin kiinnittämistä. Muuten hyvä tuote. Kätevässä rasiassa tuli.
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Laadukkaan tuntuinen kaapeli. Jämäkät metalliset liittimet. Lättänä kaapeli ei mene solmuun. Kestäny käyttöä ihan eri tavalla kuin alkuperäiset narut.
- Somero, Finland - ()

Remax iPhone/Android snabbladdningskabel 1m

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Remaxs trasselfria och högkvalitativa snabbladdningskabel är nästan en universell laddnings- och datakabel. Kabeln är lämplig för alla enheter med antingen en microUSB -laddningskontakt eller lightningport.

Kabelns lightning huvud fälls enkelt undan och inuti hittar du en microUSB -kontakt. Du kommer omedelbart att märka kvaliteten på kabeln och att trådarna är tillverkade i metall och redan den ovanligt höga vikten skvallrar om att denna kabel innehåller rejäla material.


Specifikationer:

  • Typ: Platt och trasselfri
  • Kompatibilitet: Lightning och microUSB
  • 5v/2.1A snabbladdning
  • Vikt: 36 g
  • Längd: 1 m

Partner pris 69 SEK Info om moms
Norm. 99
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 4 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 1-3 veckor.

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: