Remax iPhone/Android snabbladdningskabel 1m
Kabeln är lämplig för alla enheter med antingen en microUSB -laddningskontakt eller lightningport.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Karri K.
    Karri K. (2016-06-10)

5/5 Kätevä kahden eri pistokkeen pää. Ainoa miinus on, et tämä vaikeuttaa langattoman laturin kiinnittämistä. Muuten hyvä tuote. Kätevässä rasiassa tuli.
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Laadukkaan tuntuinen kaapeli. Jämäkät metalliset liittimet. Lättänä kaapeli ei mene solmuun. Kestäny käyttöä ihan eri tavalla kuin alkuperäiset narut.
- Somero, Finland - ()
2/5 Itse johto on hyvä - litteä ja kestävä. Kaksoispää sen sijaan on vähän rimpula - iPhone-osio lähtee helposti irti, yhdessä johdoista varsinainen puhelimen sisään menevä osa napsahti poikki, ihan normaalikäytössä. Ajatuksena tuplapää on loistava - samalla johdolla voi ladata sekä puhelimen että vara-akun :) Lataus on nopeaa ja tehokasta, ja valot kertovat nopeasti missä mennään latauksen kanssa. Jos osaat käsitellä johtoa varovasti (varsinkin liittimiä), niin tämä saattaa olla ihan oiva kapistus - lasten käsissä ei ehkä niinkään.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tilasin piuhan langattomaan laturiini joka vaatii siirtokykyä enemmän nopeaa latausta tukevaan puhelimeeni(Elephone p9000).

Piuha on malliltaan lättänä, joten ei ole koko ajan solmussa kuten kitarankielen paksuiset johdot yleensä. Ja hinta hymyilyttää(Kiinasta) :)
- Raisio, Finland - ()

Remax iPhone/Android snabbladdningskabel 1m

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Remaxs trasselfria och högkvalitativa snabbladdningskabel är nästan en universell laddnings- och datakabel. Kabeln är lämplig för alla enheter med antingen en microUSB -laddningskontakt eller lightningport.

Kabelns lightning huvud fälls enkelt undan och inuti hittar du en microUSB -kontakt. Du kommer omedelbart att märka kvaliteten på kabeln och att trådarna är tillverkade i metall och redan den ovanligt höga vikten skvallrar om att denna kabel innehåller rejäla material.


Specifikationer:

  • Typ: Platt och trasselfri
  • Kompatibilitet: Lightning och microUSB
  • 5v/2.1A snabbladdning
  • Vikt: 36 g
  • Längd: 1 m

Partner pris 63 SEK Info om moms
Norm. 90
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 1 st
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter