iMu Lightning -kabel 1m
En slitstark och snabbladdande Lightning -kabel är något för varje iPhone ägare. Denna kabel har en LED indikator som talar om när batteriet är fullt.

4/5 Yllättävän hyvä lightning-kaapeli, normaalisti tuntuvat rispaantuvan suht nopeasti, mutta tämä malli on kestänyt hyvin käyttöä. Rakenne ok ja valosta huomaa heti, kun lataus on valmis.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ostin näitä kaksi kappaletta, ja toinen on toiminut ok autossa. Toinen hajosi kun oli koko ajan virrassa kiinni, ilmeisesti ledivalo leikkasi jotenkin kiinni, tai sitten Applen sertifioinnin puuttumisesta johtuen laatu ei kai ihan riitä jatkuvaan käyttöön.

Käytettävyys ok, menee hyvin paikoilleen ja lähtee irti ilman turhaa voimankäyttöä.

Piuhan pinta miellyttävä, ja kangaskuori suojelee kaapelia.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Tuotteet kestivät n. 2kk lasten käytössä, ennen kuin hajosivat. Eivät olleet hinnalla pilattu, mutta rajumpi käyttö hajoittaa johdon nopeasti.
- Kaarina, Finland - ()
2/5 Kaapeleiden käyttö iPhonen kanssa vaihtelee, sillä osa kaapeleista ei saa yhteyttä puhelimeen. Kaapeleiden kestävyys ei myöskään ole paras mahdollinen.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Tuote vastasi kuvausta ja tilausta. Lataa ongelmitta puhelimen ym. välineet. Ulkoasu moitteeton ja käytettävyys hintansa väärti. Tilaisin uudelleenkin tarvittaess.
- Somero, Finland - ()
4/5 Johto on laadukkaan oloinen ja vaikuttaa hintaansa nähden kestävältä. Lataa puhelimen (iPhone 5 ja 5S) näppärästi ja nopeasti, latausvalo hauska plussa vaikkei aina näytäkään akun tilaa oikein. Tilasin tuotteita kaksi kappaletta. Toinen toimii moitteettomasti, toisen puhelin kyllä tunnistaa laturiksi mutta ei lataa akkua millään laitteella tai verkkovirta-adapterilla.
- Oulu, Finland - ()

iMu Lightning -kabel 1m

★★★★★
★★★★★
25 Produktomdömen

Tycker du att laddningskabeln till din iPhone alltid går sönder eller tappas bort? IMU-kabeln kombinerar hållbarhet och laddningseffekt. Kabeln är täckt med en slitstark fläta för att undvika störningar på grund av kontakt med insatsen och ge ledningen ett fräckt utseende.
 
Lightning -kabeln har också ett LED-ljus som låter dig se om ditt iPhone batteri är fulladdat.  Den en meter långa kabel är idealisk för dagligt bruk och laddar din iPhone på rekordtid!


Specifikationer:

  • Kompatibel med: iPhone6/6S/6+/5/5S/5C, iPad4/air/-AlR2/mini/2/3
  • Längd: 1 m

Medföljer:

  • 1 x Lightning -kabel