Pisen Lightning -laddningskabel 3m
Pisen är en kinesisk tillverkare av högkvalitativ elektronik, som främst inriktat sig på tillverkning av telefonutrustning.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jason
    Jason (2017-02-01)

5/5 Ennen ärsytti, kun johto ei riittänyt minnekkään, mutta nyt kun sitä on kolmen metrin verran ja johan se yltää joka paikkaan. Kestävän oloinen, aika paksua johtoa onkin. Hinta ei paljoakaan, kun vertaa Suomessa myytäviin johtoihin.. Suosittelen!
- Tohkala, Finland - ()
5/5 Kaapeli tuli tyttärelle puhelimen lataukseen. johto on pituudeltaa ja laadultaan parempi kuin alkuperäinen johto. pituus helpottaa käyttöä latauksen aikana koska pistorasiat ovat aina hankalissa paikoissa. kannattaa ostaa jos vain selllaista tarvitsee.
- Turku, Finland - ()
4/5 Tämä kaapeli toimii myös Applen IOS -päivityksien jälkeen. Eli ei tule sertifikaatio-ongelmia laisinkaan. Toimii hyvin, vaikka istuu paikalleen vähän hassusti - piuhan pitää olla ainakin omassa puhelimessani hieman vinossa. Hinta-laatu -suhde on kohdillaan. Mukavan pitkä piuha.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Kaapeli on käytösssä kotimme terassilla. Tabletin käyttö ulkona on näin helpottunut. Pitkä kaapeli antaa käyttäjälle vapaat kädet, mahdollistaa jopa liikkumisen. Kaapelin on laadukas ja johtokin melko paksua.
- Märynummi, Finland - ()
4/5 Erittäin hyvä ja laadukkaan oloinen kaapeli. Lataa myös hyvin vaikka pituutta on 3m. Nyt voin hiukan kauempaakin ladata puhelimen tai tabletin, eikä pistorasian/laturin tarvitse olla aivan vieressä.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hyvä kaapeli, missä latauspää mahtuu suojakuoren pieneen reikään. Nyt yltää hiukan kauempaakin lataamaan, eikä pistorasian tarvitse olla aivan vieressä.
- Mäntsälä, Finland - ()

Pisen Lightning -laddningskabel 3m

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Pisen är en kinesisk tillverkare av högkvalitativ elektronik, som främst inriktat sig på tillverkning av telefonutrustning.

3 m lång kabel som passar för de senaste Apple-enheterna.


Specifikationer:

  • Kompatibel med:
  • - Iphone 5 / 5S / 5C
  • - IPhone 6/6 +
  • - IPad 4 / Air / Mini
  • - IPod Touch / Nano7 "

Medföljer:

  • 1 x Laddningskabel

 

Garanti:

6 månader