Pisen Lightning -laddningskabel 3m
Pisen är en kinesisk tillverkare av högkvalitativ elektronik, som främst inriktat sig på tillverkning av telefonutrustning.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jason
    Jason (2017-02-01)

4/5 Det är jätte bra att ha lite längre kabel vid sidan om sängen eller när man sitt på soffan utan att behöva dra ut kabeln hela tiden om man ska titta på telefonen. Denna kabel är till stor hjälp.
- Växjö, Sweden - ()
4/5 Latausjohto 3m on varsin kätevä,ei tarvi heti olla siirtämässä laturia,koska johto olisi liian lyhyt. Hinta/laatusuhteesta en osaa vielä sanoo mitään,kun johto ollut käytössä vasta viikon,mutta ei ollut ollenkaan pahan hintainen,ei siis haittaa vaikka muutamia ostaisi vuodessa,
- Nousiainen, Finland - ()
5/5 Ennen ärsytti, kun johto ei riittänyt minnekkään, mutta nyt kun sitä on kolmen metrin verran ja johan se yltää joka paikkaan. Kestävän oloinen, aika paksua johtoa onkin. Hinta ei paljoakaan, kun vertaa Suomessa myytäviin johtoihin.. Suosittelen!
- Tohkala, Finland - ()
5/5 Kaapeli tuli tyttärelle puhelimen lataukseen. johto on pituudeltaa ja laadultaan parempi kuin alkuperäinen johto. pituus helpottaa käyttöä latauksen aikana koska pistorasiat ovat aina hankalissa paikoissa. kannattaa ostaa jos vain selllaista tarvitsee.
- Turku, Finland - ()
4/5 Tämä kaapeli toimii myös Applen IOS -päivityksien jälkeen. Eli ei tule sertifikaatio-ongelmia laisinkaan. Toimii hyvin, vaikka istuu paikalleen vähän hassusti - piuhan pitää olla ainakin omassa puhelimessani hieman vinossa. Hinta-laatu -suhde on kohdillaan. Mukavan pitkä piuha.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Kaapeli on käytösssä kotimme terassilla. Tabletin käyttö ulkona on näin helpottunut. Pitkä kaapeli antaa käyttäjälle vapaat kädet, mahdollistaa jopa liikkumisen. Kaapelin on laadukas ja johtokin melko paksua.
- Märynummi, Finland - ()

Pisen Lightning -laddningskabel 3m

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Pisen är en kinesisk tillverkare av högkvalitativ elektronik, som främst inriktat sig på tillverkning av telefonutrustning.

3 m lång kabel som passar för de senaste Apple-enheterna.


Specifikationer:

  • Kompatibel med:
  • - Iphone 5 / 5S / 5C
  • - IPhone 6/6 +
  • - IPad 4 / Air / Mini
  • - IPod Touch / Nano7 "

Medföljer:

  • 1 x Laddningskabel

 

Garanti:

6 månader

149 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 2 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- P.g.a det Kinesiska nyåret är PRODUKTENS leveranstid undantagsvis 3-4 veckor

Liknande produkter