Pisen Lightning -laddningskabel 1.5m
Pisen är en kinesisk tillverkare av högkvalitativ elektronik, som främst inriktat sig på tillverkning av telefonutrustning.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Ossi H.
  Ossi H. (2015-09-02)
 • Produktfoto av Ossi H.
  Ossi H. (2015-09-02)

4/5 Olen käyttänyt Ipad 4:n lataamiseen. Toiminut moitteetta ja olen hyvin tyytyväinen. Sopivan notkea ja laadukkaan tuntuinen. Liittimet tuntuvat napakoilta. Hinta/laatu-suhde mielestäni kohdallaan. Voin suositella.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Laadukas latauskaapeli toimii niin kuin pitääkin, edullinen ja kestävä ainakin noin ensituntumalta, on autossa käytössä eikä jäykisty pahasti pakkasellakaan ei muuta sanottavaa.
- Numminen, Finland - ()
4/5 Tuotteessa vaikuttaisi olevan varsin hyvä hinta- / laatusuhde. Hankin kaksi kaapelia täyttämään lataustarpeen autoissa. Alkuperäistä pidempi kaapeli on mahdollistanut siinä ympäristössä jopa paremman käytön vs. originaali, lisäksi toiminta on ollut käytössä vakaata, eli liittimet ym. vaikuttavat laadukkailta. Ei ongelmia, ei häiriöitä. Olen ollut tuotteisiin tyytyväinen!
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Hintalaatusuhde kohdallaan. Ei ongelmia ladatessa, mutta alkuperäiseen kaapeliin verrattuna latausteho hieman heikompi. Toimii hyvin "kakkoskaapelina" sekä mukana matkassa. Lataa puhelimen täyteen yössä. Ei samanlaisia ongelmia kuin aikasemmilla kiinalaisilla kaapeleilla, eivät lataa tai lightning-liitin väljä eikä pysy paikallaan.
- Valkeala, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloinen johto, ehkä jopa parempi laadultaan kuin applen oma. liittimet jämäkät ja sopii puhelimeen kiinni vaikka onkin suojakuori paikoillaan.
- Ala-viirre, Finland - ()

Pisen Lightning -laddningskabel 1.5m

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Pisen är en kinesisk tillverkare av högkvalitativ elektronik, som främst inriktat sig på tillverkning av telefonutrustning.

1,5 m lång kabel som passar för de senaste Apple-enheterna.


Specifikationer:

 • Kompatibel med:
 • - Iphone 5 / 5S / 5C
 • - IPhone 6/6 +
 • - IPad 4 / Air / Mini
 • - IPod Touch / Nano7 "

Medföljer:

 • 1 x Laddningskabel

 

Garanti:

6 månader

119 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 1 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter