Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Ophion USB-Nätadapter 5V/2.4A
Ophion's USB nätadapter är en effektiv och förmånlig nätadapter som passar alla USB-laddare. Adaptern är lämplig för användning i Sverige såväl som i andra länder eftersom ingångsströmmen kan antingen vara 100V eller 240V.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av KJW
  KJW (2019-08-23)
 • Produktfoto av KJW
  KJW (2019-08-23)
 • Produktfoto av Marko M.
  Marko M. (2019-03-06)
 • Produktfoto av Jouko H.
  Jouko H. (2018-09-26)
 • Produktfoto av Jouko H.
  Jouko H. (2018-09-26)

5/5 Hintaansa nähden asiallinen usb-laturi. Tällä lataa kännykän, kameran ja kameran lisäakutkin. Ei valittamista, kun näitä ei yleensä liikaa ole kotona tai matkassa.
- Järvenpää, Finland - ()
5/5 Otsalampun tilasin, ja tällaisella laitteella paristojen lataus onnistuisi ilman paristolaturia. Laite toimi hyvin kunnes katosi, kuten kaikki muukin pienempi tavara kodissamme, joten uutta tilaukseen. Hintakaan ei kovin paha ole
- Veikkola, Finland - ()
3/5 Ajaa asiansa ledvalaisimen laturina. Ihan hyvän tuntuinen tuote on tämä. Alun perin oli väärä virtapistoke paketin mukana. Sain tämän maksutta siis, kuten pitikin.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Valvontakameralle tämä tilattiin kun sen mukana ei tullut suomalaista verkkovirta-adapteria (tuli kiinalainen). Ja tämä toimii niinkuin pitääkin. Hinta-laatusuhde hyvä! Ei mitään moitittavaa. Että jos tarvetta tällaiselle niin pistäkee koriin! :)
- Vääksy, Finland - ()
5/5 Kaikille ja kaikenlaisille latureille on käyttöä.

Kun näitä latureita hankkii niin on hyvä tarkistaa jännitteen lisäksi latausvirran määrä että soveltuuko se kuinka hyvin ladattavaan tuotteeseen
- Lammi, Finland - ()
5/5 Pari kuukautta tätä halpaa laturia käytettyäni voin todeta, että tuli tehtyä hyvä ostos. Lataa puhelimet ja tabletit nopeasti, eikä lämpene liikaa, kuten joillakin halvoilla pikalatureilla on tapana. Suosittelen!
- Turku, Finland - ()

Ophion USB-Nätadapter 5V/2.4A

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • 30 dagars öppet köp

Ophion's USB nätadapter (5V / 2.4A) är en effektiv och förmånlig nätadapter som passar alla USB-laddare. Ophion har all säkerhet som krävs för att du säkert ska kunna ladda din enhet tryggt. Adaptern är lämplig för användning i Sverige såväl som i andra länder eftersom ingångsströmmen kan antingen vara 100V eller 240V.


Specifikationer:

 • 1x USB-port
 • Ingångsspänning: 100-240V, 50-60Hz
 • Utgångsström: 5V / 2,4A

Garanti:

1 års Europeisk garanti. Vårt servicecenter ligger i Finska Mäntsälä. För garanti och andra frågor, vänligen kontakta vårt svenska kundservice team!

89 kr Inkl. moms 25%
Antal
Valfri tilläggsutrustning:

Finska lagret påfylls. Leveranstid 2-4 veckor.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: