PISEN MicroUSB -kabel, 80cm
MicroUSB-kabel för alla enheter med Micro-USB

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2015-04-02)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2015-04-02)

Våra kunders produktvideor

5/5 PISEN MicroUSB-kabel fungerar bra.

Den är smal och smidig och kan inte ha några övriga synpunkter på kabeln. Kan rekommenderas till de som söker en vit kabel.
- Sollefteå, Sweden - ()
4/5 Toimiva kaapeli lyhyisiin vetoihin. Mitä tästä voi sanoa muuta kuin että toimii kuten pitääkin, eli liittimet uppoavat helposti paikoillensa, eivätkä irtoile itsekseen tai ole hankalia irrottaa. Bitti ja virta liikkuvat kuten pitääkin, ei yhteysvirheitä tms. ongelmia.
- Helsinki, Finland - ()
1/5 käyttää muutaman kerran, siihen ihan passeli. kannattaa ostaa kalliimpi johto, niin ei tarvitse ostaa kahta. hyvää ser-jätettä. .......................................... ..................................
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Kohta vuoden käytössä ollut . Laadukkaan oloinen piuha.pituuttakin riittävästi.värikin hyvä, kun laturikin on valkoinen. Kestänyt hyvin käyttöä. Jälleen hyvä ostos.
- Äänekoski, Finland - ()
4/5 Sain nämä kaapelit korvaukseksi rikkoontuneista kaapeleista. Nyt jo ovat kestäneet pidempään kuin edelliset. Vaikuttavat laadukkailta ja jämäköiltä. Harmi vain kun olivat lyhyempiä kuin aiemmin tilaamani kaapelit, mutta laadukkuus ja korkeampi hinta näkyvät.
- Ii, Finland - ()
2/5 Jokin siinä oli, ehkä maanantai kappale. Mutta ei se tahtonut ladata.. vai olisiko väri ollt väärä, en tiedä. En kyllä osta enää halpoja latureita.
- Vantaa, Finland - ()