NEOPine pannband för actionkamera
Elastiskt pannband av bra kvalitet som bra kan placeras direkt på huvudet eller ovanpå en hjälm.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jari K.
  Jari K. (2016-08-21)
 • Produktfoto av Jari K.
  Jari K. (2016-08-21)
 • Produktfoto av Markus K.
  Markus K. (2016-05-22)

Våra kunders produktvideor

4/5 Ihan hyvä perus otsapantta, käytän GoPron kanssa ja toimii hyvin. Ehkä olisi voinut myös jotain muitakin kiinnikkeita olla mukana )) Kuitenkin on vastannut odotuksia
- Paimio, Finland - ()
4/5 Olen kokeillut sitä vasta kerran päähäni ja oli ihan ok. Säätiöjä saisi olla takalevystä katsottuna joka suuntaan kun nyt niitä on vain pään päälle ja toiselle sivulle josta johtuu että panta ei ole suorassa päässä ollessaan. Aijon käyttää metsästys tilanteiden kuvaamiseen. Hintalaatu on kodillaan.
- Luikonlahti, Finland - ()
5/5 Kyseinen otsapanta yllätti laadullaan, hinta todella edullinen.

Ainut miinus tuottesta että joutui laittamaan välikappalaleen jotta kameran sai kuvaamaan kauemmas
- Rantsila, Finland - ()
4/5 Hyvin saa säädettyä eri kokoihin ja ei löysty, vaan pysyy säädetyissä mitoissa. Istuu päässä tukevasti ja muutenkin ihan hyvä pitää, ettei paina jostakin kohtaa (takaraivon kohdalla pehmustetyynny).

Kävellessä kuvaaminen ei oikein pelitä, kun askeleitten tärähtelyt ottavat videon laatuun (kuten videosta huomaa). Varmaan esim. kaksipyöräisen päällä toimisi paremmin. Hinta/laatu kohdillaan!
- Kaipola, Finland - ()
5/5 Olen käyttänyt tätä pantaa viimeksi hiihtoretkillä lapissa. Panta sopii hyvin pipon päälle ja oikein säädettynä ei kiristä. Laitoin e-villeltä ostamani aktionkameran pantaan kiinni ja sain mukavaa muistomateriaalia lomalta. Kamera kiinnitettynä pantaan asettuu juuri oikeaan kuvauskulmaan ääripystyasennossa. Olen ollut tyytyväinen ostokseeni.

Hinta on ihan kohtuullinen.
- Vaasa, Finland - ()

NEOPine pannband för actionkamera

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Elastiskt pannband av bra kvalitet som bra kan placeras direkt på huvudet eller ovanpå en hjälm. Flera justerbara remmar gör att du får kameran stadigt monterad och kan filma med så bra kvalitet som möjligt.
NEOPine tillverkar snygga och högkvalitativa tillbehör till actionkameror och detta pannband passar till alla märken och modeller som har standardfäste på fodral och tillbehör, dvs: GoPro Hero, Hero2, Hero3, Hero4, Hero4+, SJ4000, SJ5000 och Xiaomi Yi, m.fl.


Medföljer:

 • 1 x Pannband