NEOPine färgad bröstsele för actionkamera
Justerbar bröstsele i klar färg för actionkameran.

5/5 Olen käyttänyt valmentaessa (jalkapalloa) ja frisbeegolffaamassa ko. tuotetta ja se on toiminut erinomaisesti. Ainoa miinus, että kamera ei kovassa vauhdissa pysy aina pystyssä, mutta pienellä teippiviritelmällä sekään ei ole edes miinus.
- Pori, Finland - ()
5/5 Erittäin laadukkaat valjaat. Hyvin säädettävät ja jopa jämäkät. Kameran taustalevy valjaissa asettuu hyvin ja kuvaus korkeus on juuri sopiva lähes kaikkiin puuhasteluihin. Lisäksi kameran operointi on näillä valjailla kaikkein helpointa.
- Kempele, Finland - ()
4/5 todella hyödyllinen :) Mukavasti kulkeutuu matkassa ja saa myös videoihin mukavia uusia kuvakulmia :)Kokeilin kuvata kaikkee ja tuli jännän näköstä videota, kannattaa ostaa 5/5
- Oksava, Finland - ()

NEOPine färgad bröstsele för actionkamera

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Justerbar bröstsele i klar färg för actionkameran. Väldigt praktisk till många olika användningsområden och ger händerna fria. Selen sitter som gjuten på kroppen och är stor nog för att rymmas utanpå tjockare vinterjackor m.m. Ett väldigt bra och stabilt fäste för kameran gör att den hålls bra på plats under hela filmningen.

Produkten passar till alla actionkameror som har standardfäste på fodral och tillbehör, dvs: GoPro Hero, Hero2, Hero3, Hero4, Hero4+, SJ4000, SJ5000 och Xiaomi Yi, m.fl.


Medföljer:

  • 1 x Bröstsele