NEOPine actionkamerafäste för axel och ryggsäck
Detta fäste kan fästas exempelvis på remmarna som går över axeln till ryggsäcken eller axelväskan.

5/5 Kun käytän vaikka työhaalaria, niin tämä soveltuu olkahihnaan kiinnikkeessä olevalla kiinnityksellä aivan mainiosti! Silloin onnistuu kuvaukset vaikka ei olisikaan kädet vapaana. En voi olla suosittelematta tuotetta! Kiitos e-ville kun myytte näin laadukkaita tuotteita ! :)
- Rautjärvi, Finland - ()
3/5 Käytin tuotetta repun hihnassa. Kameraa en saanut suunnatuksi suoraan eteenpäin, koska kameran takaseinä osuu tätä ennen olkakiinnikkeeseen. Pitäisi siis käyttää jotain toisenlaista kameran kiinnikettä, joka siirtää kameran ulommas. Vaikka kiinnikkeessä on luja tarra kiinnitys ja jonkinlaiset remmintapaiset se pyrkii helposti valahtamaan alas. Tämän estämiseksi kannattaa käyttää esim. foldback-klemmaria, joka puristaa kiinnikkeen repun remmiin.

Kameran saamiseksi sellaiseen asentoon, että horisontti on keskimäärin suorassa laitteessa on luisti, jolla alustan voi vapauttaa

pyöritettäväksi tai jolla voi lukita johonkin kulmaan. Kun kamera on kiinnitettynä on kuitenkin vaikeaa päästä käsiksi tähän luistiin. Lisäksi on vaikeahkoa löytää asentoa, jossa horisontti olisi suorassa. Pitäisi ehkä käyttää vatupassia tms..
- Vaasa, Finland - ()

NEOPine actionkamerafäste för axel och ryggsäck

★★★★★
★★★★★
2 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Detta fäste kan fästas exempelvis på remmarna som går över axeln till ryggsäcken eller axelväskan. Även andra fastsättningsmöjligheter finns, fantasin sätter gränsen.

Produkten passar till alla actionkameror som har standardfäste på fodral och tillbehör, dvs: GoPro Hero, Hero2, Hero3, Hero3 +4 Hero, SJ4000, SJ5000 och Xiaomi Yi, m.fl.


Medföljer:

  • 1 x Fäste