NEOPine bröstsele för actionkamera
Ger ett väldigt bra och stabilt fäste för kameran och hålls bra på plats under hela filmningen.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ana
    Ana (2017-01-22)
  • Produktfoto av Harri Matikainen
    Harri Matikainen (2016-10-02)

5/5 Hyvät ja napakat valjaat. Saa talvivaatteidenkin päälle. Menee vähän isommallekin kaverille. Laatu ja hihnojen lukitukset tuntuvat hyviltä. Kamera pysyy hyvin kiinni.
- Övermark, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote. Olen käyttänyt voi käyttää melkein missä tahansa tilanteessa ja kuvakulma on hyvä. Ei paina eikä hierrä. Säätö mahdollisuudet myös hyvät, mutta lapselle tai pienikokoiselle kiristys mahdollisuus loppuu vähän kesken.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 en ole juurikaan käyttänyt testien jälkeen koska huomasin aika nopeasti ettei se sovellu mun omiin käyttö periin, mutta varmasti tulee jossain vaiheessa käyttöä kunhan tulee sen aika
- Lahti, Finland - ()
3/5 Poika (12v) jolle ostin tämä ollu ihan ok, sai jopa pienennettyä sopivaksi hänelle, toimi ihan ok fillaroinissa ja kiipeilyssä (kipeilypuistossa)
- Kirkkonummi, Finland - ()
5/5 Huipputuote mm. metsästyksessä. Samaa voisi näiden käyttöjen perusteella sanoa myös kalastuksesta. Liivit pysyvät hyvin päällä ja kameran suuntaus on riittävä. Vedenpitävällä kotella varustettu kamera voidaan liivien kanssa ottaa vaikka uimareissulle mukaan.

Liivit on helppo pukea päälle ja joustavina ne eivät paina kehoa. Aktiivisen kuvaajan must -hankinta.

Muita käyttökohteita voisi olla laskettelu, liitovarjoilu, moottoripyöräily, moottorikelkkailu, melonta eli siis vaikka mikä, mistä tahtoo saada elävää kuvaa tallennettua kädet vapaana.
- Utsjoki, Finland - ()
5/5 Otettiin valjaat action-kameralle kyytipojaksi ja vaikuttavat ajavansa asiansa ihan tarpeekis hyvin. Meillä ei ole kosketuspintaa muihin valjaisiin, en osaa sanoa miten nämä suhtautuvat niihin. Kuitenkin hintaansa nähden hyvä tuote.
- Espoo, Finland - ()

NEOPine bröstsele för actionkamera

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Justerbar bröstsele för actionkameran. Väldigt användbar till många olika sporter och ger bäraren full kontroll till annat. Ger ett väldigt bra och stabilt fäste för kameran och hålls bra på plats under hela filmningen.

Produkten passar till alla actionkameror som har standardfäste på fodral och tillbehör, dvs: GoPro Hero, Hero2, Hero3, Hero3 +4 Hero, SJ4000, SJ5000 och Xiaomi Yi, m.fl.


Medföljer:

  • 1 x Bröstsele