NEOPine bröstsele för actionkamera
Ger ett väldigt bra och stabilt fäste för kameran och hålls bra på plats under hela filmningen.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ana
    Ana (2017-01-22)
  • Produktfoto av Harri Matikainen
    Harri Matikainen (2016-10-02)

4/5 Hyvät ja jämäkät rintavaljaat, eivät ole kyllä heti hajoamassa käsiin. Säädöissä riittää varaa vaikka kaikille talvivaatteille, tuskin loppuu kesken. Kiinnikkeessä mahdollisuus tilttaamiseen, hyödyllinen ominaisuus kun miettii että kameran pystyy suuntaamaan ylä-asla suunnissa.
- Möttönen, Finland - ()
5/5 Hyvät ja napakat valjaat. Saa talvivaatteidenkin päälle. Menee vähän isommallekin kaverille. Laatu ja hihnojen lukitukset tuntuvat hyviltä. Kamera pysyy hyvin kiinni.
- Övermark, Finland - ()
3/5 en ole juurikaan käyttänyt testien jälkeen koska huomasin aika nopeasti ettei se sovellu mun omiin käyttö periin, mutta varmasti tulee jossain vaiheessa käyttöä kunhan tulee sen aika
- Lahti, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote. Olen käyttänyt voi käyttää melkein missä tahansa tilanteessa ja kuvakulma on hyvä. Ei paina eikä hierrä. Säätö mahdollisuudet myös hyvät, mutta lapselle tai pienikokoiselle kiristys mahdollisuus loppuu vähän kesken.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Poika (12v) jolle ostin tämä ollu ihan ok, sai jopa pienennettyä sopivaksi hänelle, toimi ihan ok fillaroinissa ja kiipeilyssä (kipeilypuistossa)
- Kirkkonummi, Finland - ()
5/5 Huipputuote mm. metsästyksessä. Samaa voisi näiden käyttöjen perusteella sanoa myös kalastuksesta. Liivit pysyvät hyvin päällä ja kameran suuntaus on riittävä. Vedenpitävällä kotella varustettu kamera voidaan liivien kanssa ottaa vaikka uimareissulle mukaan.

Liivit on helppo pukea päälle ja joustavina ne eivät paina kehoa. Aktiivisen kuvaajan must -hankinta.

Muita käyttökohteita voisi olla laskettelu, liitovarjoilu, moottoripyöräily, moottorikelkkailu, melonta eli siis vaikka mikä, mistä tahtoo saada elävää kuvaa tallennettua kädet vapaana.
- Utsjoki, Finland - ()

NEOPine bröstsele för actionkamera

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Justerbar bröstsele för actionkameran. Väldigt användbar till många olika sporter och ger bäraren full kontroll till annat. Ger ett väldigt bra och stabilt fäste för kameran och hålls bra på plats under hela filmningen.

Produkten passar till alla actionkameror som har standardfäste på fodral och tillbehör, dvs: GoPro Hero, Hero2, Hero3, Hero3 +4 Hero, SJ4000, SJ5000 och Xiaomi Yi, m.fl.


Medföljer:

  • 1 x Bröstsele