Färgat stångfäste för actionkameror
Färgat stångfäste för actionkameror

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tommi R.
    Tommi R. (2015-09-06)
  • Produktfoto av Tommi R.
    Tommi R. (2015-09-06)

Våra kunders produktvideor

4/5 Laadukas ja kestävä verrattuna muovisiin kiinnittimiin. Käyttänyt moottorikelkassa, kiinnikkeen alle laitoin teippiä niin ei lähde pyörimään kovassakaan menossa.
- Kello, Finland - ()
4/5 Tankokiinnitys gopro kameralle, valualumiinia, tukeva. Kannattaa laittaa kitkateippiä kiinnityskohtaan. Ruuvin suosittelen vaihtamaan gopron omaan kiinnitykseen
- Turku, Finland - ()
3/5 Ei sopinut ajattelemaani tarpeeseen mutta polkupyörässäni aivan hyvä kamera jalusta. Kevyelle actionkameralle ok. Sisäpinta voisi olla rasteroitu niin ei liukuisi niin helposti kromitangossa.

Hinta aivan kohtuullinen.
- Turku, Finland - ()
3/5 En saanut kiinnitettyä polkupyörän tankoon, koska sitä ei voinut kiristää läheskään tarpeeksi tavallliseen maastopyörän tankoon (monta millimetriä jäi klappia). Kokeilin myös muiden pyörien tankoja, sama juttu. Auttaisi, jos mitat kerrottaisiin esittelyssä. Gopron siihen kyllä saa kiinni. Suosittelin isoihin tankoihin, muuten tällä ei tee mitään.
- Pirkkala, Finland - ()

Färgat stångfäste för actionkameror

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Stångfäste som kan appliceras på styrstången eller andra runda stavar och objekt.

Finns i flera färger och passar till alla actionkameror som har standardfäste på fodral och tillbehör, dvs: GoPro Hero, Hero2, Hero3, Hero3 +4 Hero, SJ4000, SJ5000 och Xiaomi Yi, m.fl.


Medföljer:

  • 1 x Fäste