GoPro Makrofilter
Med ett makrofilter kan du ta bilder och filma på riktigt nära håll med bibehållen fokus.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av ARI S.
    ARI S. (2015-11-08)
  • Produktfoto av ARI S.
    ARI S. (2015-11-08)

3/5 Ostin linssin kokeeksi - tarkoitus oli liittää se JSCAM 4000 koteloon, mutta neliöreikä on pienempi tässä sovitteessa joten joutuu virittelemään. JSCAM 4000 sai kyllä selvempää kuvaa lähempää kuin ilman tätä (linssi sormin tuettuna), joten uskoisin että pelaa kunhan saa sovitettua kiinni. Vai saisko valmista sovitetta JSCAM koteloon?

Linssin kierre on sama kuin Nikon DX AF-S Nikkor 18-55 mm VR objektiivissa eli sopii suodatinkierteelle. Tarkennus onnistuu Nikon D3200:lla aivan lähelle vähän paremmin mutta kauemmas objektiivi ei tarkenna oikein.

Linssin laadusta en osaa sanoa mutta ihan hyvän näköinen tuo on. Sovittimen kierteelle tuo ei kovin pitkälle mene ts linssissä ei ole kovin montaa kierrettä ja sovitekin on metallia joten se ei anna periksi. Nikkor linssiin tuo meni pohjaan koska siinä tuo kierreosa on muovia ja joustaa.
- Tursa, Finland - ()

GoPro Makrofilter

★★★★★
★★★★★
1 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Med ett makrofilter kan du ta bilder och filma på riktigt nära håll med bibehållen fokus. Filtret fungerar som ett förstoringsglas och det finns olika styrkor att välja mellan. Kan appliceras direkt utan adapter. Kompatibel med GoPro Hero3, Hero3+ och Hero 4 kameror.

Produkten är ett tillbehör.


Medföljer:

  • 1 x Filter