GoPro ihopfällbart skaft och tripod
3 in 1 skaft med inbyggd tripod med bra justeringsmöjligheter.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Kristian O.
  Kristian O. (2017-05-09)
 • Produktfoto av Jari L.
  Jari L. (2016-08-09)
 • Produktfoto av S.S.
  S.S. (2016-02-04)
 • Produktfoto av Atte S.
  Atte S. (2016-01-04)
 • Produktfoto av Atte S.
  Atte S. (2016-01-04)

4/5 Tosi hyvä selfietikku/kolmijalka SJ:n kanssa. Kameran saa tukevasti kiinni ja kahvasta saa hyvän otteen. Taittovarren saa pakattua pieneen tilaan. Kolmijalka on kahvan sisällä ja sen käyttäminen on helppoa, kamera pysyy siinä vakaasti kiinni ja kolmijalan saa kiinnitettyä kahvaosaan, jolloin kameran saa kuvaamaan korkeammata.
- Alavus, Finland - ()
4/5 Hyvä jatkovarsi joka sisältää tukevan pienen kolmijalan. Varsi taipuu moneen asentoon, joten saa aina oikeaan asentoon varren. Miinuksena hieman heppoisen oloinen varsi, jolloin varsi narisee vähä liikkeessä. Narina kuuluu selkeästi kameran nauhalle. Kovassa vauhdissa käyttäessä kannattaa kiristää varren lukot kunnolla avaimen kanssa, kuten muissakin actionkamera tarvikkeissa kovissa nopeuksissa käyttäessäsi. Esim. lumilautaillessa.
- Kouvola, Finland - ()
5/5 Todella kätevä ja kestävä lisähärpäke action kameran kaveriksi. Hinta kohdallaan sillä laatu ja kestävyys yllätti. GoPron vastaava varsi yli 50€ eikä ole edes yhtä hyvä.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Tuote on halpa versio aidon gopron tuottamasta taittovarresta mutta silti aivan samanlainen tuotteesta saa kätevästi kolmijalan selfiekepin ja kuvaus kahvan kepillä voi ottaa kätevästi kuvaa missä milloin onkin :)
- Kempele, Finland - ()
5/5 Hyvin monikäyttöinen varsi GoProlle (tai muille action kameroille). Ollut käytössä eniten laskettelussa ja sukelluksessa. Vaikuttaa hyvin kestävältä ja jämäkältä tuotteelta, eikä ole kärsinyt jatkuvasta kastumisesta. Nivelet mahdollistavat hyvin erilaiset muodot, joten jokaiselle käyttötarkoitukselle on löytynyt sopiva. Vetää mielestäni täysin vertoja GoPro:n omalle vastaavalle varrelle.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Ostin tuotteen lisävarusteeksi SJ4000 kameralleni. On toiminut todella hyvin. pidikkeen grip on todella loistava ja tuotetta voi käyttää todella monella tavalla. Olen käyttänyt sitä tähän mennessä vain lumilautailussa mutta käyttökohteita löytyy lisääkin. Hintakin oli todella alhainen näin hyvään tuotteeseen.
- Piikkiö, Finland - ()

GoPro ihopfällbart skaft och tripod

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Kraftig ihopfällbart skaft till SJCAM och GoPro actionkameror. Går att vika och justera exakt som man vill ha det för att underlätta både selfies och övriga motiv. Går också att använda som stativ genom att skruva ut tripoden som finns placerad i handtaget. Kompatibel med GoPro Hero, Hero2, Hero3 och Hero3 + och Diel SJ4000 och SJ5000 kameror.


Specifikationer:

 • Längd: 19-51 cm

Produkten är ett tillbehör

Medföljer:

 • 1 x Skaft

Garanti:

3 månader