GoPro ihopfällbart skaft och tripod
3 in 1 skaft med inbyggd tripod med bra justeringsmöjligheter.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Kristian O.
  Kristian O. (2017-05-09)
 • Produktfoto av Jari L.
  Jari L. (2016-08-09)
 • Produktfoto av S.S.
  S.S. (2016-02-04)
 • Produktfoto av Atte S.
  Atte S. (2016-01-04)
 • Produktfoto av Atte S.
  Atte S. (2016-01-04)

5/5 Kameravarsi on ollut käytössä matkoilla ja sillä saa hyvin kuvattua selfie videokuvaa. Tukeva kuvausvarsi ja paljon halvemmalla kuin GoPron alkuperäistuote. Suosittelen.
- Turku, Finland - ()
4/5 Varsi voidaan taittaa, jolloin se ei näy kuvassa. Sitä voidaan käyttää myös käsikahvana. Sisäänrakennettu kolmijalka kulkee kätevästi mukana. Sen avulla kameran saa vakaasti aloilleen. Kestävä.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Pieni ja näppärä matkalle mukaan. Sisäänrakennettu kolmijalka auttaa tilapäisissä pönökuvissa. Kestävä ja kaikenpuolin toimiva ratkaisu. Se edullinen. Voin suositella varauksetta tätä.
- Niemiskylä, Finland - ()
4/5 Tosi hyvä selfietikku/kolmijalka SJ:n kanssa. Kameran saa tukevasti kiinni ja kahvasta saa hyvän otteen. Taittovarren saa pakattua pieneen tilaan. Kolmijalka on kahvan sisällä ja sen käyttäminen on helppoa, kamera pysyy siinä vakaasti kiinni ja kolmijalan saa kiinnitettyä kahvaosaan, jolloin kameran saa kuvaamaan korkeammata.
- Alavus, Finland - ()
4/5 Hyvä jatkovarsi joka sisältää tukevan pienen kolmijalan. Varsi taipuu moneen asentoon, joten saa aina oikeaan asentoon varren. Miinuksena hieman heppoisen oloinen varsi, jolloin varsi narisee vähä liikkeessä. Narina kuuluu selkeästi kameran nauhalle. Kovassa vauhdissa käyttäessä kannattaa kiristää varren lukot kunnolla avaimen kanssa, kuten muissakin actionkamera tarvikkeissa kovissa nopeuksissa käyttäessäsi. Esim. lumilautaillessa.
- Kouvola, Finland - ()
5/5 Todella kätevä ja kestävä lisähärpäke action kameran kaveriksi. Hinta kohdallaan sillä laatu ja kestävyys yllätti. GoPron vastaava varsi yli 50€ eikä ole edes yhtä hyvä.
- Oulu, Finland - ()

GoPro ihopfällbart skaft och tripod

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Kraftig ihopfällbart skaft till SJCAM och GoPro actionkameror. Går att vika och justera exakt som man vill ha det för att underlätta både selfies och övriga motiv. Går också att använda som stativ genom att skruva ut tripoden som finns placerad i handtaget. Kompatibel med GoPro Hero, Hero2, Hero3 och Hero3 + och Diel SJ4000 och SJ5000 kameror.


Specifikationer:

 • Längd: 19-51 cm

Produkten är ett tillbehör

Medföljer:

 • 1 x Skaft

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: